Video: Järjettömän huono vapari – Cristiano Ronaldo lähetti pallon taivaisiin Portugalin EM-kenraalissa

Cristiano Ronaldo Portugali / Pallomeri.net

Cristiano Ronaldo sai muistutuksen omasta kuolevaisuudestaan, kun hän murjaisi aivan surkean vaparin Portugalin EM-kenraalissa.

Portugali murskasi Israelin maalein 4-0 EM-kisojen kenraaliharjoituksessaan, mutta vaikka voitto olikin lopulta selvä, niin ennen maalitilin aukeamista nähtiin myös pientä kangertelua.

41. minuutilla Cristiano Ronaldo asettui ampumaan noin 25 metrin etäisyydeltä maalista tuomittua vapaapotkua ja antoi malliesimerkin siitä, että myös maailman parhaat pelaajat kykenevät koomisiin tunarointeihin.

Ronaldon vetojalka nimittäin ei ollut lainkaan iskussa, vaan pallo lähti vipottamaan korkealle ja kovaa mennen aivan taivaisiin, eli reilusti yli sekä ohi. Teoriassa Ronaldo oli lähempänä osua kulmalippuun kuin maaliin.

Nopeasti Ronaldon mokan jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua Portugalin kannalta oikeita asioita. Seuraavalla minuutilla astui esiin lopulta ottelun ykköshahmoksi noussut Bruno Fernandes, joka vei Portugalin 1-0-johtoon. 44. minuutilla Fernandes teki esityön Ronaldon viimeistelemään 2-0-maaliin.

Fernandes löi viimeisen silauksen huippuillalleen lisäajalla, kun hän teki illan toisen osumansa ja painoi taululle samalla ottelun loppulukemat.

Cristiano Ronaldo ampuu aivan tavattoman kehnon vapaapotkun ottelussa Israelia vastaan:

https://twitter.com/AlwaysCuler/status/1402710802499571717

Katso myös: Video: Jäätävä pamaus keskeytti jalkapallomatsin kuin seinään – voimalaitoksen tornit romahtivat sekunneissa


Pelaajat:
Joukkueet: