AS: Jättisiirto nytkähti eteenpäin – Cristiano Ronaldo hyväksyi Manchester Cityn tarjouksen

Cristiano Ronaldo
Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti AS:n mukaan Cristiano Ronaldo hyväksyi Manchester Cityn tarjouksen ja näin todellinen jättisiirto eteni lähemmäs maalia.

Espanjalaislehti AS tiputti melkoisen uutispommin raportoimalla, että Manchester City ja Cristiano Ronaldo ovat päässeet yhteisymmärrykseen mahdollisen siirron henkilökohtaisista sopimusehdoista.

Lehden mukaan Ronaldon paluu Englantiin on lähellä, mutta Juventus ja City käyvät yhä neuvotteluja kaupan ehdoista. City on nimittäin halukas tekemään vaihtokauppaa ja tarjoaa Raheem Sterlingiä Juventukseen, mutta Juventus haluaa ennemmin Gabriel Jesusin. Cityn päävalmentaja Josep Guardiola ei ole lehden tietojen mukaan kiinnostunut luopumaan Jesusista.

Mainos alkaa

Jos City ei tarjoa Juventukselle vaihtokaupassa pelaajaa, olisi seuran maksettava Ronaldosta noin 30 miljoonan euron arvoinen siirtosumma, eikä seura aio AS:n mukaan valmis maksaa Ronaldosta mitään. Näin ollen jättisiirto vaatii toteutuakseen vielä pari suotuisaa käännettä, vaikka siirto tuntuukin palvelevan molempien seurojen intressejä.

Tsekkaa myös: Video: Härski pilkku Englannin liigacupissa – Aston Villan Anwar El Ghazi neppasi todella ylimielisen panenkan


Pelaajat:
Joukkueet: ,