Cristiano Ronaldo rikkoi viranomaisen koronamääräyksiä – ”Olemme ilmoittaneet tapauksesta syyttäjälle”

Brescia ESPN Cristiano Ronaldon Cristiano Ronaldoa Ronaldon tv-katsojaluvut Sanoma palkkakuninkaat eniten tienaavat futarit Cristiano Ronaldo Juventus Serie A cristiano ronaldon cristiano ronaldosta / Pallomeri.net

Juventuksen Cristiano Ronaldo on joutunut kohun keskelle, kun portugalilainen lähti maajoukkueen matkaan Italian koronamääräyksistä huolimatta.

Juventuksen organisaatiossa todettiin koronavirustartunta, jonka johdosta koko joukkue ja henkilökunta asetettiin karanteeniin. Joukkueella oli lupa harjoitella normaalisti, mutta kaikki ulkopuoliset kontaktit olivat kiellettyjä.

Tästä huolimatta Cristiano Ronaldo ja neljä muuta Juventuksen pelaajaa lähtivät maajoukkueidensa matkaan ja poistuivat Italiasta. Ronaldon lisäksi määräyksiä rikkoivat Paulo Dybala, Juan Cuadrado sekä Danilo ja Rodrigo Bentancur.

Viisikon poistuminen saattaa tietää jopa oikeustoimia, sillä Piedmontin alueen terveysviranomaiset kertoivat ilmoittaneensa asiasta syyttäjälle.

Mainos alkaa

Kaikki Juventuksen maajoukkuepelaajat eivät kuitenkaan toimineet itsekkäästi, sillä Ranskan Adrien Rabiot, Italian Giorgio Chiellini ja Leonardo Bonucci, Walesin Aaron Ramsey ja Puolan Wojciech Szczesny noudattivat määräyksiä ja jäivät karanteeniin.

Lue myös: Tammy Abraham, Ben Chilwell ja Jadon Sancho rikkoivat koronasääntöjä bileissä – hyllytettiin Englannin maajoukkueesta


Pelaajat:
Joukkueet: