Cristiano Ronaldo paljasti erikoisen tapansa – kieltäytyy puhumasta iltaisin

Cristiano Ronaldo eniten
Kuva: Getty Images

Tähtijalkapalloilija Cristiano Ronaldo paljasti Argentiinalaiselle Ole-lehdelle, ettei suostu puhumaan iltaisin kenellekään.

Saudi-Arabian liigan Al-Nassria edustavalla Cristiano Ronaldolla on sääntö, joka voi ehdottomuudessaan hämmästyttää tavallista tallaajia. Ronaldo on tunnettu kurinalaisuudestaan, eikä hän jätä kiviä kääntämättä sen eteen, että hän olisi paras mahdollinen urheilija.

Ronaldo paljastui taannoin antamassaan haastattelussa kuinka pitkälle hän asioita todella vie.

Mainos alkaa:

– En puhu koskaan iltakymmenen jälkeen, en edes puhelimessa. Älkää soittako minulle siitä eteenpäin. Haluan antaa aivojeni levätä, Ronaldo sanoi argentiinalaiselle Ole-lehdelle.

Ronaldo kokee, että ammattijalkapalloilijana on omistauduttava täydellisesti. Ronaldo korosti haastattelussa, että kyse on siitä miten hän elää jalkapallouraansa varten.

– Rakastan totta kai myös ajan viettämistä perheeni kanssa, elokuvissa käymistä tai ulkona syömistä. Jokaisella urheilijalla on omat tunnuspiirteensä tai tarpeensa, Ronaldo pohti.

Tsekkaa myös: Erotuomari antoi vastustajalle neljä punaista sekä 15 minuuttia lisäaikaa – oli nostelemassa pokaalia toisen joukkueen nousujuhlissa


Pelaajat:
Joukkueet: