Cristiano Ronaldo sai rapaa vastustajan faneilta ja lähti tappion jälkeen kentältä raivoten

Cristiano Ronaldo Al-Nassr

Cristiano Ronaldo poltti päreensä ja lähti kentältä raivoten, kun Al-Nassr hävisi päävastustajalleen Al-Ittihadille vieraskentällä.

Cristiano Ronaldon uusi ura Saudi-Arabiassa on toistaiseksi sujunut varsin menestyksekkäästi. Henkilökohtaisella tasolla vyöllä on jo kaksi hattutemppua ja joukkueena Al-Nassr on painellut voitosta voittoon.

Torstaina oli kuitenkin ensimmäisen vastoinkäymisen vuoro, kun Al-Nassr otti tililleen ensimmäisen tappionsa paikallisessa sarjassa. Vastassa oli sarjan päävastustaja Al-Ittihad, joka voitti pelin 1-0 ja nousi kärkeen.

Ronaldo vaikutti ottelun aikana muutenkin turhautuneelta ja Al-Ittihadin fanit haistoivat tämän. Ronaldo ainakin esitti, ettei yleisön äänekkäät “Messi, Messi” -huudot olisivat menneet ihon alle.

Lopulta ainakin se on selvää, että jos huudot eivät häntä haitanneet, niin ainakin tappio meni reippaasti tunteisiin ja aiheutti varsin lapsellisen reaktion, kun Ronaldo käveli kentältä pois. Hän päätti purkaa kiukkuaan kentän laidalla lojuneisiin vesipulloihin potkaisten yhden niistä maata kiertävälle radalle.

Cristiano Ronaldo reagoi yleisön “Messi, Messi” -huutoihin:

Tappio Al-Ittihadille meni Ronaldolla selvästi tunteisiin:

Katso myös: Club Brüggen nuori pakki kajautti upean maalin Mestarien liigassa – aivan posketon ulkokierre


Pelaajat:
Joukkueet: