Cristiano Ronaldo aiheutti jälleen pahennusta – joukkuekaverit lähtivät juhlimaan fanien kanssa, supertähti poistui pukuhuoneeseen

Cristiano Ronaldo
Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo on jälleen kerran pienoisen kohun keskellä, sillä mies pudotettiin penkille tärkeässä Sveitsi-ottelussa.

Ronaldo kausi on ollut yhtä myllerrystä, sillä Manchester Unitedista tuli potkut ja nyt myös maajoukkueessa tekee tiukkaa päästä kentälle. Supertähti pelasi vielä alkulohkossa jokaisen ottelun, mutta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella mies tiputettiin penkille. Korvaajaksi tullut Goncalo Ramos iski huikeasti hattutempun, joten hyökkääjä kaiken järjen mukaan saa jatkaa myös seuraavassa pelissä.

Ronaldon käytös ei Sveitsi-ottelun jälkeen kerännyt kehuja, sillä isosta egosta tunnettu hyökkääjä ei mennyt muiden joukkuekaverien kanssa kiittelemään faneja, vaan Ronaldo poistui vähin äänin pukuhuoneen puolelle.

Ronaldo jatkoi stadionin uumenissa yhtä erikoista käytöstä, sillä mies suostui vastaamaan vain kysymykseen, että onko hän onnellinen.

– Totta kai, totta kai. Portugali voitti, supertähden vastaus kuului.

Cristiano Ronaldo ei jäänyt kiittelemään faneja

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: