Cristiano Ronaldo avautui vellovista siirtohuhuista – ”Vähemmän puhetta ja enemmän toimintaa”

Cristiano Ronaldo Juventus - pallomeri.net

Cristiano Ronaldo on viime aikoina yhdistetty moniin suurseuroihin, mutta vain huhujen tasolla. Nyt mies on ottanut itse kantaa valtoimenaan velloviin huhuihin.

Ronaldo julkaisi pitkän kirjoituksen Instagramissa.

– Jokainen, joka tuntee minut, tietää, kuinka keskittynyt olen työhöni. Vähemmän puhetta ja enemmän toimintaa, tämä on ollut ohjaava mottoni urani alusta asti. Ottaen huomioon kaiken, mitä viime aikoina on sanottu ja kirjoitettu, minun on kuitenkin otettava kantaa, Ronaldo aloitti.

Hänen on huhuiltu myös palaavan Real Madridiin, mutta näiltä puheilta portugalilainen katkoo siivet.

– Tarinani Real Madridissa on kirjoitettu. Se on tallennettu. Sanoissa ja numeroissa, pokaaleissa ja mestaruuksissa, ennätyksissä ja otsikoissa. Se on museossa Bernabeun stadionilla, ja se on myös jokaisen seuran fanin mielessä.

Lisäksi hän penää kirjoituksessaan kunnioitusta ennen kaikkea huhujen kohteena olevia seuroja kohtaan. Ronaldo myös sanoo, että hänet on viime aikoina yhdistetty moniin seuroihin, mutta ”kukaan ei ole kiinnostunut löytämään todellista totuutta”.

– Rikon hiljaisuuden nyt sanoakseni, että en voi antaa ihmisten leikkiä nimelläni. Keskityn edelleen uraani ja työhöni, olen sitoutunut ja valmistautunut kaikkiin haasteisiin, joita minun on kohdattava. Kaikki muu on pelkkää puhetta, Ronaldo päättää kirjoituksensa.

Viimeisimpänä Football Italia uutisoi, että Ronaldon tie veisi Manchester Cityyn. Myös Leo Messin hankkineen PSG:n nimi on ollut vahvasti huhuissa. Juventus joutunee luopumaan tähdestään taloudellisista syistä.