Huhumylly kiihtyy! – Marca: Cristiano Ronaldo osti maailman kalleimman auton

Huhumylly kiihtyy! – Marca: Cristiano Ronaldo osti maailman kalleimman auton

Cristiano Ronaldo on lisännyt autokokoelmaansa maailman kalleimman auton, mikäli espanjalaislehti Marcan lähteitä on uskominen.

Espanjalaislehden mukaan Ronaldo olisi hankkinut autotalliinsa Bugatti La Voiture Noire 1 -auton, jota on tiettävästi valmistettu ainoastaan yksi kappale. Auto esiteltiin maaliskuussa Geneven automessuilla, jossa valmistaja kertoi auton ostajan olevan tuntemattomana pysyttelevä autokeräilijä.

Marcan mukaan tuo ostaja olisi Cristiano Ronaldo, joka olisi maksanut autosta verottomana hintana 11 miljoonaa euroa. Samalla La Voiture Noire -autosta tuli historian kallein auto.

Bugatin valmistamasta autosta löytyy 1500 hevosvoimaa, joten kyseessä on harvinaisen näyttävä menopeli. Auton kori on valmistettu hiilikuidusta ja se on tehty täysin käsityönä.

Aikaisemmin auton ostajaksi veikkailtiin Ferdinand Piechiä, joka on Porschen perustajan lapsenlapsi. BBC väittämä saattaa kuitenkin olla väärä, mikäli uudet tiedot pitävät paikkansa. Nähtäväksi jää, että saadaanko koskaan oikeastaan varmuutta siihen, että kuka auton nykyinen omistaja on.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut