Video: Parman vapaapotku meni Juventus-muurista läpi – Cristiano Ronaldo suojeli naamaansa

Cristiano Ronaldo Juventus / Pallomeri.net

Cristiano Ronaldo herätti huvitusta ja raivoa oltuaan muurissa ottelussa Parmaa vastaan. Ronaldo suojeli naamaansa ja pallo meni maaliin.

Juventus voitti Parman kotonaan keskiviikkoillan Serie A -kierroksella maalein 3-1. Ottelun avausmaalista vastasi Parma ja maalissa oli hyvinkin koominen sivujuonne.

Maalin teki 25. minuutilla Gaston Brugman vapaapotkusta, joka sinänsä oli aivan mainio laukaus, mutta totuuden nimissä sen ei olisi koskaan pitänyt maaliin asti mennä.

Mainos alkaa

Ja syy tähän oli Cristiano Ronaldo. Juventuksen valmennus yhä änkeää hänet muuriin, vaikka hänellä ei selvästi ole halua toimia, kuten muuripelaajan tulisi toimia. Tästä saatiin selvä viite jo maaliskuussa, kun Ronaldo väisti Porton vapaapotkua.

Tällä kertaa Ronaldo ei hypännyt laukauksen yli, vaan pisti kätensä naamansa suojaksi, kun pallo meni hänen kohdaltaan läpi ja aina sisään asti. Ronaldon toimien vajavaisuutta on omiaan korostamaan se, että kaikki kolme muuta muuripelaajaa kyllä yrittävät hypätä ja pistää päätä väliin.

Cristiano Ronaldo keskittyi muurissa pelin kannalta hieman vääriin asioihin:

Katso myös: Video: Luova ratkaisu mahdollisti vierasreissun – Cambridge-fanit vuokrasivat kämpät stadion-näkymällä


Pelaajat:
Joukkueet: