Manchester United teki kovan ratkaisun – kiukutteleva Cristiano Ronaldo hyllytettiin

Cristiano Ronaldo Manchester United / Pallomeri.net Erik ten Hag

Manchester United paljasti, että Cristiano Ronaldo on hyllytetty, eikä osallistu joukkueen seuraavaan Valioliigan otteluun.

Manchester United tiedotti torstaina, että joukkue on tehnyt kovan ratkaisun, kun Cristiano Ronaldoa ei nimetty joukkueeseen, joka kohtaa lauantain Valioliiga-kierroksen ottelussa Chelsean.

Ronaldon pudottamista joukkueesta pidetään rangaistuksena pelaajan kiukuttelusta keskiviikkona. Ronaldo kieltäytyi mediatietojen mukaan menemästä kentälle vaihtomiehenä.

Tämän jälkeen hän lähti Tottenham-ottelun loppuminuuttien aikana vaihtopenkiltä pukukoppiin, vaihtoi vaatteensa ja poistui stadionilta. Kaikki tämä tapahtui ennen, kuin muu ManU:n joukkue saapui kentältä koppiin juhlimaan 2–0-voittoa.

Manageri Erik ten Hag sanoi ottelun jälkeen käsittelevänsä Ronaldon toiminnan. Monet tahot spekuloivat, että tapaus olisi viimeinen niitti Ronaldon ja ManU:n välisessä saagassa.

Tsekkaa myös: Mieletön pelastus Argentiinan liigan nousukarsinnoissa – Estudiantes-pakki esti varman maalin ja sinetöi voiton


Pelaajat:
Joukkueet: