Käsittämätön näky – Cristiano Ronaldo missasi rankkarin ja purskahti itkuun, vaikka peli oli pahasti kesken

Cristiano Ronaldo Portugali

EM-kisojen neljännesvälierässä nähtiin uskomaton tilanne, kun Cristiano Ronaldo purskahti itkuun kesken ottelun.

Portugalin ja Slovenian välisen EM-kisojen neljännesvälieräottelun jatkoajan puoliajalla nähtiin hämmästyttävä tapaus, kun tv-kamerat bongasivat Portugalin ringin keskeltä vuolaasti itkevän Cristiano Ronaldon.

Ronaldolle tarjottiin ratkaisun avaimia, kun hän pääsi laukomaan rangaistuspotkun 105. minuutilla. Ronaldo yritti sijoittaa oikeaan alakulmaan, mutta Slovenian maalivahti Jan Oblak aavisti oikein ja torjui laukauksen. Ennen tätä Ronaldo oli onnistunut 13 peräkkäisessä rangaistuspotkussa.

Mainos alkaa:

Heti tämän jälkeen jatkoajalla mentiin tauolle ja Ronaldo murtui kyyneliin. Useat pelaajat lohduttelivat itkevää kapteeniaan. Ronaldo jatkoi tunnekuohusta huolimatta kentällä ottelun loppuun asti. Lopulta Ronaldo komennettiin kentälle rangaistuspotkukisan aluksi ja hän upotti tällä kertaa pilkun vuorenvarmasti.

Ronaldo oli heti pelin jälkeen Portugalin tv:n haastattelussa kertomassa tuntemuksistaan.

– Olisin pystynyt antamaan joukkueelle edun, mutta en pystynyt siihen. Oblak torjui. En ollut epäonnistunut rangaistuspotkussa kertaakaaan vuoden aikana. Kun maalia tarvittiin eniten, Oblak torjui. Tunne on samaan aikaan surullinen ja iloinen. Tärkein juttu on kuitenkin, että etenimme jatkoon. Joukkue ansaitsi sen, Ronaldo sanoi ja kehui etenkin maalivahti Diogo Costaa, joka nousi ottelun suureksi sankariksi häikäisevillä torjunnoillaan.

Hetki tv-haastattelun jälkeen Ronaldo murtui uudestaan lehdistön edessä.

– Jopa vahvimmilla ihmisillä on päiviä, milloin mieli on matala. Olin surullinen, koska joukkueeni tarvitsi minua… En voi… Puhun myöhemmin…, Ronaldo sanoi portugalilaislehti A Bolan mukaan

Cristiano Ronaldo missaa rankkarin ja murtuu kyyneliin, kun peli on vielä pahasti kesken:

Katso myös: Täysin järjetön show! – Diogo Costa teki ensin upean pelastuksen jatkoajalla, sitten torjui jokaisen rankkarin


Pelaajat:
Joukkueet: