Erik ten Hag vahvisti supertähden törkeän tempun – Cristiano Ronaldo passitettiin junnujen treeneihin

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldon
Kuva: Getty Images

Manageri Erik ten Hag vahvisti medialle, että Cristiano Ronaldo on hyllytetty Manchester Unitedin edustusjoukkueen toiminnasta.

Manchester Unitedin ja Cristiano Ronaldon välinen selkkaus syveni entisestään perjantaina, kun seuran manageri Erik ten Hag vahvisti medialle, että Ronaldo todella kieltäytyi menemästä kentälle ottelussa Tottenhamia vastaan. Tämän lisäksi Ronaldo häipyi vaihtopenkiltä kesken pelin ja poistui stadionilta ennen päätösvihellystä.

ManU tiedotti torstai-iltana, että Ronaldo on hyllytetty, eikä kuulu joukkueen kokoonpanoon lauantain Chelsea-ottelussa.

– Tiedote on selkeä. Siinä lukee myös, että hän on yhä tärkeä osa joukkuetta. Kaipaamme häntä lauantaina ottelussa. Hänen poissaolonsa on meille takaisku, mutta uskon sen olevan tärkeää joukkueen asenteelle ja mentaliteetille, Ten Hag muotoili.

Tuoreimpana käänteenä Ronaldo vaikuttaa olevan hyllytetty aivan harjoituksia myöten. Ronaldon nähtiin saapuvan joukkueen harjoituskeskukseen varhain perjantaiaamuna samaan aikaan seuran U21-pelaajien kanssa. Ronaldo lopulta harjoitteli kuitenkin yksin.

Ronaldo selitteli tapahtunutta Instagram-tilillään.

– Kuten olen tehnyt koko urani, yritän elää ja pelata kunnioittavasti muita ihmisiä kohtaan. Se ei ole muuttunut. Minä en ole muuttunut. Olen se sama ihminen ja sama ammattilainen, joka olen ollut viimeiset 20 vuotta. Kunnioitus on aina ollut tärkeässä roolissa päätöksissäni. Kun aloitin nuorena, vanhempien ja kokeneempien pelaajien esimerkki oli hyvin tärkeää minulle. Niinpä myöhemmin olen yrittänyt näyttää esimerkkiä nuoremmille, jotka kasvavat edustamissani joukkueissa. Valitettavasti se ei ole aina mahdollista ja joskus tunteet menevät yli, kun elää hetkessä, Ronaldo tilitti.

Viestin lopuksi Ronaldo vannoi jatkavansa työntekoa ja joukkuekavereidensa tukemista. Hän painotti, että Unitedin on oltava nimensä mukaisesti yhtenäinen joukkue. Kauniista sanoista huolimatta Ronaldon julkaisussa oli jotain pielessä, sillä viesti ei sisältänyt minkäänlaista anteeksipyyntöä. Useat asiantuntijat tuomitsivatkin Ronaldon selitykset silkaksi pötypuheeksi.

Ronaldon on spekuloitu lähtevän seurasta ovet paukkuen heti tammikuussa, kun siirtoikkuna aukeaa. Toistaiseksi halukkaita ottajia ei kuitenkaan ole ilmaantunut jonoksi, sillä Ronaldon massiivinen palkka on monelle seuralle aivan liian kova pala purtavaksi.

Tsekkaa myös: Mieletön pelastus Argentiinan liigan nousukarsinnoissa – Estudiantes-pakki esti varman maalin ja sinetöi voiton


Pelaajat:
Joukkueet: