Cristiano Ronaldo antoi poikkeuksellisen haastattelun – haukkuu tylysti Man Unitedin ja päävalmentaja Erik ten Hagin

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldon
Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo antoi harvinaisen voimakkaan haastattelun Piers Morganille, jossa miehen nykyinen seura Manchester United saa kovaa kritiikkiä.

Ronaldon syksy on ollut erinäköisiä vaiheita täynnä, kun supertähteä on muun muassa hyllytetty huonon käyttäytymisen vuoksi. Kaikki näytti jo olevan menossa parempaan päin, kun päävalmentaja Erik ten Hag valitsi Ronaldon kapteeniksi marraskuun alussa pelatussa Aston Villa -ottelussa.

Nyt kuitenkin syttyi myrsky, jonka johdosta on vaikea nähdä, että Ronaldo tulisi pelaamaan enää peliäkään Manchester Unitedin paidassa. MM-kisoihin matkaavan Ronaldon haastattelu The Sunille julkaistiin heti ManU:n viimeisen Valioliiga-matsin jälkeen, joten ulostulo oli tarkoin suunniteltu.

Portugalilaisen antama haastattelu ei anna mitään jossitteluun varaa, vaan se on suora hyökkäys joukkueen nykyistä päävalmentajaa Erik ten Hagia ja seurajohtoa vastaan.

– Minä en kunnioita häntä, koska hän ei kunnioita minua. Jos et osoita kunnioitusta minua kohtaan, en näytä kunnioitusta takaisin, Ronaldo totesi The Sunille.

Samaan kastiin lyötiin seuraavaksi myös seurajohto, joka sai harvinaisen kovaa palautetta seuraa edustavalta supertähdeltä.

– Ei vain valmentaja, vaan myös muut ihmiset seurassa. Tunnen oloni petetyksi. Ihmisten pitää tietää totuus. Tunnen, että on joitakin, jotka eivät halua minua tänne. Ei koske ainoastaan tätä kautta, vaan myös viime kautta, Ronaldo kertoi.

– Sir Alex Fergusonin lähdön jälkeen seuran kehitys on ollut tasan nolla, Ronaldo jatkaa tylytystä.

Cristiano Ronaldo antoi todella rajua kritiikkiä Manchester Unitedille


Pelaajat:
Joukkueet: