Kierroksilla käynyt Cristiano Ronaldo paiskasi fanin puhelimen maahan – julkaisi nyt anteeksipyynnön

Cristiano Ronaldo Manchester United / Pallomeri.net

Supertähti Cristiano Ronaldo kävi kuumana Goodison Parkilla ja löi fanilta puhelimen kädestä. Ronaldo pyysi temppuaan julkisesti anteeksi.

Manchester United hävisi Evertonille Goodison Parkilla käydyn ottelun Valioliigan lauantain kierroksella ja 1-0-tappio meni selvästi supertähti Cristiano Ronaldon ihon alle.

Nuori kotijoukkueen fani kuvasi puhelimellaan kentältä poistuvia Unitedin pelaajia, eikä Ronaldo arvostanut tällaista toimintaa. Päästyään fanin kohdalle hän liipaisi puhelimen tämän kädestä maahan melko terävällä iskulla ja jatkoi muina miehinä matkaansa kohti koppia.

Tilanne puhutti lauantai-iltana laajalti sosiaalisessa mediassa. Ronald lopulta pyysi tapahtunutta anteeksi Instagram-tilillään.

– Ei ole koskaan helppoa käsitellä tunteita vaikeina hetkinä, joita me nyt kohtaamme. Pitäisi silti pystyä olemaan kunnioittava, kärsivällinen ja näyttää esimerkkiä kaikille niille nuorille, jotka rakastavat tätä kaunista lajia. Haluan pyytää anteeksi purkaustani, ja jos mahdollista‚ kutsua tämän kannattajan katsomaan ottelua Old Traffordilla urheiluhengen ja reilun pelin merkkinä, Ronaldo kirjoitti.

Cristiano Ronaldo lyö nuorelta pojalta puhelimen kädestä:

Katso myös: Mika Ojala painoi huiman vaparimaalin KPV:n verkkoon Suomen Cupissa


Pelaajat:
Joukkueet: