Video: Cristiano Ronaldo teki oharin Etelä-Koreassa – pettynyt fani lensi Ruotsiin kysymään syytä

Video: Cristiano Ronaldo teki oharin Etelä-Koreassa – pettynyt fani lensi Ruotsiin kysymään syytä

Cristiano Ronaldo päätti jäädä penkille, kun Juventus pelasi Etelä-Koreassa. Pettynyt fani lensi Ruotsiin kysymään Ronaldolta miksei hän pelannut.

Cristiano Ronaldo päätti jättää Etelä-Korean Soulissa pelatun harjoitusottelun väliin ja päätöksestä syntyi tapahtumaketju, joka on vienyt korealaisen tapahtumajärjestäjän käräjille, koska pettyneet fanit haluavat rahansa takaisin.

Liput Juventuksen ja Korean liigan tähdistöjoukkueen väliseen otteluun maksoivat 25-338 yhdysvaltain dollaria ja loppuunmyytyä ottelua oli mainostettu nimenomaan Ronaldon esiintymisellä. Korean liiga vieritti syyn täysin Juventuksen niskoille.

Yksi paikalla olleista faneista, Kwak Ji-hyuk, päätti hankkia vastauksia miksi Ronaldo ei Etelä-Koreassa pelannut ja lensi Ruotsiin kysymään asiaa häneltä itseltään.

Ji-hyuk koetti saada Ronaldon huomion englanninkielisillä kysymyksillä sekä portugaliksi kirjoitetulla kyltillä, mutta vastakaikua ei herunut. Hän aikoo uutistoimisto AFP:n mukaan lentää myöhemmin Italiaan ja yrittää uudestaan.

Ji-hyuk latasi Ruotsin seikkailusta videon Youtube-kanavalleen. Video on kerännyt kolmen vuorokauden aikana yli kolme miljoonaa katselukertaa.

Kwak Ji-hyuk selvittämässä miksei Cristiano Ronaldo pelannut Soulissa:

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut