Cristiano Ronaldo tehtaili ensimmäisen liigaosumansa Saudi-Arabiassa – tasoitti pelin 93. minuutilla

Cristano Ronaldo maali - Pallomeri.net

Cristiano Ronaldo onnistui perjantaina ensimmäistä kertaa maalinteossa varsinaisessa sarjaottelussa uudessa seurassaan, saudiarabialaisen Al-Nassrin paidassa.

Avausjakso päättyi tasatilanteessa 1-1, mutta tunnin pelin kohdalla kotijoukkue Al-Fateh eteni algerialaispelaaja Sofiane Bendebkan osumalla 2-1-johtoon, ja näissä numeroissa edettiin aina lisäajalle saakka.

Vierasjoukkue Al-Nassrin sauma tasoitukseen aukesi, kun pallo vietiin pilkulle. Rankkaria vetämään asettui Ronaldo, joka ei paikastaan erehtynyt vaan painoi pelivälineen varmalla tavalla verkon perukoille juuri, kun lisäajan 93. minuutti käynnistyi.

Osuma on toki saanut sosiaalisessa mediassa myös kuittailua aikaan. Esimerkiksi ESPN twiittasi, että “tottakai Ronaldon ensimmäinen liigamaali Al Nassrin paidassa oli viime hetkien rankkariosuma”. Kommentista saattaa aistia myös hienoista piikittelyä portugalilaisen suuntaan, eikä startti Saudi-Arabian kivikovassa sarjassa olekaan välttämättä ollut aivan sitä, mitä maailmanluokan tähtipelurilta sopisi odottaa.

Lisäksi sosiaalisessa mediassa nostettiin vahvasti esille sitä, miten moni Ronaldon uran osumista on syntynyt juurikin rangaistuspilkulta. Tästä juontaa myös miehelle langetettu, vähemmän mairitteleva lempinimi “Penaldo”.

Niin tai näin, ottelu päättyi tasalukemiin 2-2 ja Al Nassr nousi sarjan piikkipaikalle, jossa se on tasapisteissä Al Shababin kanssa.

Cristiano Ronaldo tasoitti pelin viime hetkien osumallaan:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen Twitterin puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: