Video: Cristiano Ronaldo ja Rafa Silva sahasivat Unkarin palasiksi – Ronaldosta EM-kisojen kaikkien aikojen maalipyssy

Cristiano Ronaldo Portugali / Pallomeri.net

Cristiano Ronaldo teki Portugalin EM-avauksessa kaksi maalia ja samalla hurjaa kisahistoriaa. Ronaldon toinen osuma syntyi upealla tavalla.

Hallitseva Euroopan mestari Portugali näytti olevan jo matkalla kohti suurta pettymystä EM-kisojen avausottelussaan Unkaria vastaan, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, sillä Portugali voitti ottelun maalein 3-0.

Unkari kuitenkin piti pintansa pitkään, mutta 84. minuutilla muuri murtui, kun Raphael Guerreiro viimeisteli onnekaasti avausmaalin, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi.

Guerreiroa isommin kuitenkin otsikoihin nousi Cristiano Ronaldo, joka kolmea minuuttia myöhemmin vei Portugalin pilkulta 2-0-johtoon. Maali oli Ronaldolle kaikkiaan yhdestoista osuma EM-kisoissa, mikä tekee hänestä kaikkien aikojen eniten maaleja EM-kisoissa tehneen pelaajan. Ennätys näytti pakenevan Ronaldoa, sillä hän tuhri näyttävästi avopaikan ottelun avausjaksolla.

Ronaldo oli vuoden 2016 turnauksen jälkeen tasoissa Ranskan legendaarisen Michel Platinin kanssa, mutta tämän rankkarin jälkeen Ronaldo nousi ylhäiseen yksinäisyyteensä kaikkien aikojen listan kärkeen. Aktiivipelaajista lähimpänä on Ranskan Antoine Griezmann, jolla on kuusi EM-maalia tilillään. Lisäksi Ronaldo on nyt ainoa pelaaja, joka on osunut viidessä eri EM-turnauksessa.

Ronaldon historiallinen ilta sai upean sinetin, kun Ronaldo juoni yhdessä Rafa Silvan kanssa aivan huikaisevan syöttökuvion, jolla parivaljakko pisti Unkarin paketin aivan sekaisin ja jonka päätteeksi Ronaldo viimeisteli illan toisen maalinsa kikattuaan Unkarin veskarin ja pistettyään pallon tyhjään rysään.

Cristiano Ronaldo teki historiallisen maalinsa pilkulta:

Ronaldo ja Rafa Silva juonivat upean syöttökuvion, joka päättyy 3-0-maaliin:

Katso myös: Video: Pietarista kajahti yllätys – Slovakia kaatoi Puolan, kisojen ensimmäinen ulosajo käänsi pelin


Pelaajat:
Joukkueet: