Cristiano Ronaldo sai maalivahdin hämääntymään pelkällä olemuksellaan – Alex Telles upotti millintarkan vaparin

Cristiano Ronaldo Al-Nassr

Cristiano Ronaldo näytti ottelussa Al-Wehdaa vastaan, että joskus hänen pelkkä olemuksensa riittää maalivahtien hämäämiseen.

Cristiano Ronaldon tähdittämä Al-Nassr oli tyly vieras Saudi-Arabian liigan lauantain kierroksella, kun Al-Wehda joutui antautumaan kotikentällään maalein 3-1. Ottelun avausmaali, joka syntyi jo 11. minuutilla, oli erinomainen osoitus siitä, millaista kunnioitusta Ronaldo saa osakseen saudiliigassa.

Maali syntyi vapaapotkusta, jonka Al-Nassr sai aika tarkkaan 20 metristä. Ronaldon lisäksi pallon takana olivat Alex Telles ja Anderson Talisca, mutta kaikki viittasi siihen, että Ronaldo ampuu vaparin itse, sillä hän valmistautui siihen tavaramerkkieleillään.

Näin ollen myös Al-Wehdan leirissä oltiin varmoja, että Ronaldo ottaa vetovastuun, eikä kenenkään hälytyskellot soineet vielä siinäkään kohtaa, kun Telles lähtikin liikkeelle. Hämäys meni läpi täydellisesti ja Telles niittasi millintarkan vaparin aivan takatolpan juureen ohi täysin hämmästyneen maalivahdin.

Cristiano Ronaldo näyttää valmistautuvan vaparin antamiseen ja Alex Telles ampuu pallon upeasti ohi hämääntyneen veskarin:

https://twitter.com/cr7stianos/status/1723404480559907210

Katso myös: Mönchengladbachin Tomas Cvancara pyysi vaihtonappiksia – teki hetkeä myöhemmin maalin ja perui pyynnön


Pelaajat:
Joukkueet: