Video: Crewe-hyökkääjältä uskomaton moka League Twossa – tunaroi pomminvarman maalipaikan

Chris Porter Crewe Alexandra / Pallomeri.net

Crewe Alexandran hyökkääjä Chris Porter mokasi todella nolosti League Twon ottelussa, kun hän mörhöili täydellisen avopaikan.

Plymouth Argyle raapi kotikentällään 2-1-voiton Crewe Alexandrasta lauantain League Two -kierroksella. Tappio oli Crewelle erityisen kirvelevä, sillä Plymouth nousi nyt pisteen päähän Crewestä pelin heitä vähemmän pelanneena. Crewe on sarjataulukossa kolmantena, eli viimeisen suoran nousijan paikalla.

Tapa, jolla tappio tuli, jättää varmasti paljon hampaankoloon, sillä Crewen kokenut hyökkääjä Chris Porter tunaroi aivan käsittämättömästi pomminvarman maalipaikan.

Tilanne tuli eteen noin tunnin kohdalla pelin ollessa 1-1. Crewen laitapelaaja katkaisiPlymouthin puolustajan huonon syötön ja ajoi kohti maalia. Porter karkasi keskikaistalta mukaan äkillisesti syntyneeseen 2 vs 1 -hyökkäykseen ja sai laiturilta loistavan syötön, jonka myötä sekä puolustamassa ollut toppari sekä vastaan juossut maalivahti olivat nyt ulkona tilanteesta.

Porterilla oli edessään niin tyhjä maali kuin vain voi olla, mutta hänen laukauksestaan muodostui säälittävä sipaisu, joten Porter pystyi vain putoamaan polvilleen kiroamaan tunaroimaansa tonttia, kun pallo lipui kaikessa rauhassa päätyrajan yli.

Crewe Alexandran Chris Porter tunaroi täydellisen avopaikan:

Katso myös: Video: Esapekka Lapin möläytys kuului tv-lähetykseen – ”Mä veikkaan, että tota jätkää v*tuttaa”


Joukkueet: