Video: Järjetön sikailu Brasiliassa – CRB-pakki potkaisi vastustajaa naamaan ja esitti itse uhria

Joao Caetano CRB / Pallomeri.net

Brasilian Serie B:ssä nähtiin todella tyrmistyttävä sikailu, kun CRB:n Caetano potkaisi Botafogon Rafael Navarroa suoraan naamaan.

Botafogo voitti Club de Regatas Brasilin Brasilian kakkostaso Serie B:n lauantain kierroksella maalein 2-0. Botafogo iski molemmat maalinsa päästyään ottelussa ylivoimalle jo reilun puolen tunnin jälkeen.

Tapa, jolla Botafogo ylivoimalle pääsi, oli kuitenkin ehdottomasti ottelun huomiota herättävin tapaus. Tämä tapahtui ottelun 31. minuutilla, kun Botafogon Rafael Navarro kuljetti palloa keskikentällä ja CRB:n Caetano tuli vastaan.

Mainos alkaa

Sen sijaan, että Caetano olisi yrittänyt potkaista palloa, hän päättikin pysäyttää miehen, mutta teki sen poikkeuksellisen yliampuvan brutaalisti. Caetano nimittäin potkaisi Navarroa suoraan naamaan.

Röyhkeintä tilanteessa oli se, että Caetano jäi maahan pitelemään jalkaansa ikään kuin häntä olisi rikottu. Ottelun erotuomari ei antanut sympatiaa, vaan oli kartalla tapahtumien kulusta ja heitti Caetanon pelistä ulos suoralla punaisella kortilla.

CRB:n Caetano potkaisee Botafogon Rafael Navarroa suoraan päin taulua:

Tässä lähikuva Caetanon sikamaisesta potkusta:

Katso myös: Video: Ranska voitti Nations Leaguen – Mbappen voittomaali herätti kiivasta keskustelua