Brasilian Serie B:ssä nähtiin mykistävä volley – CRB:n Anselmo Ramon kajautti unelmakudin putken alle

Anselmo Ramon CRB / Pallomeri.net

Brasilian Serie B:ssä päästiin todistamaan yhtä kuluvan kauden komeimmista maaleista, kun CRB:n Anselmo Ramon tykitti mielettömän volleyn.

CRB voitti Sampaio Correan Brasilian Serie B:n maanantain kierroksella maalein 2-1 ja ottelu lähti käyntiin yhdellä kuluvan jalkapallokauden komeimmista maaleista. Maalin teki CRB:n Anselmo Ramon, joka painoi verkon kireälle jo 18. minuutilla.

Maali oli huikea osoitus yksilötaidosta ja ennen kaikkea Anselmon potkutekniikasta. CRB rakensi hyökkäystä laidan kautta ja Anselmo oli vapaana noin 20 metrissä pyytäen palloa.

Anselmolla oli keskustassa tilaa ja aikaa odotella lähestyvää palloa, mutta hän mitä ilmeisemmin laskeskeli, että tila ja aika tulisivat olemaan varsin äkillisesti katoavia luonnonvaroja, jos hän ottaisi pallon haltuun.

Anselmolla oli ongelmaan erinomainen ratkaisu. Hän päätti lähettää matkaan volleyn, joka osoittautui aika lailla täydelliseksi. Anselmon upea kuti painui vauhdilla ja tarkasti oikeaan yläkulmaan aivan putken alle jättäen Sampaion maalivahdin vaille minkäänlaisia mahdollisuuksia.

CRB:n Anselmo Ramon tekee huikaisevan volleymaalin Brasilian Serie B:ssä:

Katso myös: Mieletön kuti yli 20 metristä – KuPS:n Janis Ikaunieks pamautti vapaapotkun aivan yläpesään