Video: 4. sarjatason Crawley Town jyräsi Leedsin FA Cupissa – huikea soolo käynnisti shokkihoidon

Nicholas Tsaroulla Crawley Town / Pallomeri.net

Englannin FA Cupissa nähtiin ensimmäinen jättiläisen kaato, kun League Twon Crawley Town jyräsi Valioliigaa vääntävän Leedsin laulukuoroon.

FA Cupin kolmannella kierroksella koettiin tämän cup-kauden ensimmäinen niin sanottu ”jättiläisen kaato”, kun Englannin neljännen sarjatason League Twon nousukähinöissä mukana oleva Crawley Town kyykytti Valioliiga-seura Leedsiä selvin 3-0-lukemin.

Ottelu eteni maalittomassa tasatilanteessa aina toiselle jaksolle asti, mutta 50. minuutilla alkoi Crawleyn tarjoilema shokkihoito, jolle ei loppua näkynyt.

Leedsin nöyryytys alkoi, kun pallo päätyi keskikentällä Crawleyn kyproslaiselle hyökkääjällä Nicholas Tsaroullalle, joka päätti kokeilla siipiensä kantavuutta.

Mainos alkaa

Hän ohitti ensin taitavin pyörähdyksin kaksi Leeds-pelaajaa ja sai tehtyä itselleen tilaa. Vauhtiin päästyään Tsaroulla jatkoi kiivasta juoksuaan Leedsin rangaistusalueelle ja ehti saamaan vielä kaksi puolustajaa kannoilleen.

Pakit kuitenkin sekoilivat ensin merkkausten kanssa, joten heistä ei lopulta ollut vääjäämättömän estäjiksi ja Tsaroulla viimeisteli upean soolonsa tarkalla vasemman jalan kudilla.

Ashley Nadesan lisäsi löylyä vain kolmea minuuttia myöhemmin ja cup-kauden ensimmäinen todellinen yllätys oli valmis, kun Jordan Tunnicliffe painoi taululle loppulukemat jo 70. minuutilla.

Crawley Town kyykytti Leedsiä ja kaikki lähti tästä Nicholas Tsaroullan soolosta:

Katso myös: Video: Valmentajan päätä hiponeet ninjapotkut hämmensivät – mitä ihmettä Zlatan touhusi lämmitellessään?