Video: Irtokiekkotaistossa suoritettiin säkitys – Coyotes-vahtia keihästettiin tylysti haaroihin

Adin Hill Arizona Coyotes / Pallomeri.net

Arizona Coyotes -vahti Adin Hill otti osumaa paikoista arimpaan vangittuaan kiekon suojiinsa ottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

Se ei ole yhdellekään pelaajalle uutta, että kaukalossa voi välillä hieman sattua, mutta se tulee aina ikävänä yllätyksenä, kun osumaa tulee perhekalleuksille.

Näin kävi Anaheim Ducksin ja Arizona Coyotesin välisessä pelissä, kun Coyotes-vahti Adin Hill sai yhtäkkiä mailasta säkeille. Tämä tapahtui ottelun toisessa erässä, kun Ducks pelasi ylivoimaa.

Ducksin Sam Carrick pääsi laukomaan ja kiekko jäi pyörimään Hillin varusteisiin. Hill yritti nopeasti sulkea kiekon, mutta ilmeisesti Carrick näki pelivälineestä vilauksen ja survaisi mailallaan perään.

Kiekkoon Carrick ei osunut, mutta palloja hänen mailankärkensä löysi kaksin kappalein. Carrick siis keihästi Hilliä suoraan paikoista arimpaan sai palkkioksi Coyotes-pelaajilta iskua.

Carricikille ei tuomittu rangaistusta huitomisesta ja Hill pystyi myös jatkamaan peliä hetken puhalleltuaan. Coyotes voitti ottelun jatkoajalla maalein 3-2.

Coyotes-veskari Adin Hill saa ikävästi osumaa haaroihinsa ottelussa Ducksia vastaan:

Katso myös: Video: Christopher Gibsonilla painajaismainen debyytti Tampa Bayn maalilla – Valtteri Filppula iski ottelun voittomaalin


Joukkueet: