ManU vei mielipuolisen näytelmän – Coventry nousi kolmen maalin takaa tasoihin ja finaalipaikka oli senttien päässä

Coventry

Coventry oli tehdä melkoisen ihmeen, mutta ManU pystyi onnekkaastikin pitämään pintansa ja vei FA Cupin finaalipaikan rankkareilla.

FA Cupin finaalissa nähdään tänäkin vuonna Manchesterin derby. Tämä varmistui, kun Manchester United kaatoi semifinaalissa upeasti taistelleen Coventryn lopulta rankkarikisan jälkeen maalein 4-3.

ManU näytti marssivan helposti finaaliin, sillä vielä 70. minuutilla ManU johti peliä maalein 3-0. Sitten alkoi Coventryn uskomaton nousu. Championship-seuran kiri huipentui lopulta lisäajan viidennellä minuutilla, kun Haji Wright tasoitti pelin rankkarista.

Mainos alkaa:

Coventryn huima sensaatio kävi lopulta senttien, tai ehkä jopa millien päässä, sillä pallo päätyi ManU:n maaliin, mutta lopulta videotarkistus näytti, että Coventryn pelaajan jalankärki oli juuri ja juuri paitsiossa.

Näin ottelu eteni rankkarikisaan, jossa Coventryn kolmannen ja neljännen kierroksen missaukset kostautuivat. Rasmus Højlund ampui lopulta ratkaisevan niitin Coventryn reppuun käynnistäen voitonjuhlat.

Coventry oli lähellä tehdä todellisen FA Cup -ihmeen, mutta ManU kairasi lopulta finaalipaikan itselleen:

Katso myös: Karmiva tilanne Valioliigassa – Evertonin Beto lysähti tajuttomana kentän pintaan kamppailutilanteen jälkeen


Joukkueet: ,