Tennisottelussa hämmentävä keskeytys – Cotton Eye Joe alkoi soimaan kesken pisteen

Cotton Eye Joe tennisottelussa

Iga Swiatekin ja Jessica Pegulan välinen tennisottelu keskeytyi, kun yhtäkkiä Cotton Eye Joe -kappale alkoi soimaan stadionilla.

Kanadan Montrealissa pelattavan tenniksen National Bank Open -turnauksen naisten välierässä nähtiin äärimmäisen hämmentävä hetki. Maailmanlistan ykkösen Iga Swiatekin ja maailmanlistan kolmosen Jessica Pegulan välisen ottelun toisen erän tiebreak keskeytyi, kun stadionin äänijärjestelmä tarjosi yllätyksen.

Ensimmäisen erän lukemin 6-2 voittanut yhdysvaltalainen Pegula johti toisen erän tiebreakia pistein 4-3, kun yhtäkkiä Rednexin ysärihitti Cotton Eye Joe alkoi soimaan stadionilla kesken pisteen. Tuomari laittoi pelin välittömästi poikki, ja sekä Swiatek että Pegula olivat tilanteesta erittäin hämmentyneitä.

Keskeytyksen jälkeen puolalainen Swiatek otti pelin hallinnan itselleen ja onnistui voittamaan tiebreakin pistein 7-4 ja sitä myötä toisen erän lukemin 7-6. Pegula kuitenkin keräsi itsensä kolmanteen ja ratkaisevaan erään ja voitti sen numeroin 6-4.

Jessica Pegula eteni turnauksen finaaliin ja kohtaa siinä joko kazakstanilaisen Elena Rybakinan tai venäläisen Liudmila Samsonovan.

Cotton Eye Joe alkaa soimaan kesken pisteen tennisottelussa:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Karua draamaa EM-kisoissa – Saksan juoksija kompuroi juuri ennen maalia ja menetti mitalin


Pelaajat: