Corey Perry sai potkut – Chicago Blackhawks julkaisi asiasta tiedotteen

Corey Perry Chicago Blackhawks - Pallomeri.net

Corey Perry, 38, on viime päivinä ollut jos jonkinmoisten huhujen keskiössä. Nyt hän on saanut potkut Chicago Blackhawksista.

Kelvolliset tehot 4+5 tällä kaudella tehtailleen veteraanihyökkääjän ympärillä alkoi vellomaan huhut sen jälkeen, kun hänet äkisti pudotettiin Blackhawksin kokoonpanosta viime viikolla.

Vahvimpana huhuna ympäri internetin ihmeellistä maailmaa velloi se, että Perry olisi harrastanut seksiä junnutähti Connor Bedardin äidin kanssa. Tämä väite ammuttiin kuitenkin alas useamman seuran sisäpiiriin kuuluvan henkilön toimesta.

Tiistaina Blackhawks rikkoi omalta osaltaan hiljaisuuden julkaisemalla tiedotteen, jossa kerrottiin, että Perry on saanut potkut.

Perry on tiedotteen mukaan käyttäytynyt tavalla, jota ei voi hyväksyä ja joka rikkoo niin hänen pelaajasopimuksensa ehtoja kuin myös seuran sisäisiä sääntöjä, joiden on tarkoitus varmistaa ammattimainen ja turvallinen työympäristö.

Tarkemmin miehen tekosia ei avattu, mutta seuran GM Kyle Davidson sanoi erikseen, etteivät teot ole kohdistuneet kehenkään joukkuetoveriin, tai heidän perheisiinsä.

Blackhawks asetti Perryn waivers-listalle tarkoituksenaan ostaa miehen sopimus ulos.

Katso myös: Florida Panthers juhli jo voittoa – rankkariosuma kuitenkin hylättiin ja lopulta Toronto vei voiton


Pelaajat:
Joukkueet: