Video: Mestarien liigassa fantastinen osuma – Bayernin Corentin Tolisso kajautti tajuttoman pommin yli 20 metristä

Corentin Tolisso Bayern München / Pallomeri.net

Bayern München oli aivan ylivoimainen Mestarien liigan avauspelissään. Huikean pelin kruunasi Corentin Tolisso upealla kaukopommillaan.

”Viekö Bayern Münchenin ylivoima mielenkiinnon Mestarien liigasta?”, voisivat hätäisimmät kysyä, sillä niin vakuuttava oli hallitsevan mestarin sisääntulo tämän kauden kilpailuun.

Bayern litisti Atletico Madridin aivan kasaan maalein 4-0. Maalit eivät myöskään olleet mitään räkämaaleja, mutta rökityksen kruunaava hetki nähtiin 66. minuutilla, kun Corentin Tolisso latasi aivan mielipuolisen ohjuksen.

Mainos alkaa

Kaikki lähti Bayernin sivuvaparista, joka jäi torsoksi. Onni oli tällä kertaa mukana onnettomuudessa ja Atleticon pelaajista pallo kimmahti suoraan Tolissolle. Hän sai pallon jalkaansa noin 23-24 metrin päässä maalista ja tulinen kuti lensi kauniisti ilmojen halki nousevalla lentoradalla aivan maalin oikeaan yläkulmaan.

Tolisson 3-0-maalilla Atleticon selkäranka viimeistään taittui, mutta Kingsley Coman kävi varmuuden vuoksi 72. minuutilla sammuttamassa valot tekemällä 4-0.

Corentin Tolisso tykittää aivan fantastisten vedon vaparin jälkitilanteesta:

Katso myös: Neymarilta ”pikku moka” – paljasti Richarlisonin numeron Twitch-seuraajilleen


Joukkueet: