Video: Copa Libertadoresin ottelu räjähti käsiin – silmitön joukkotappelu johti kahdeksaan ulosajoon

Gremio vs Internacional Copa Libertadores / Pallomeri.net

Gremion ja Internacionalin välinen Copa Libertadoresin ottelu muuttui loppuhetkillä täydeksi kaaokseksi. Punainen kortti nousi peräti kahdeksan kertaa.

Etelä-Amerikan mestarien liigan, eli Copa Libertadoresin alkulohkoihin sattui melkoisen kiintoisa ottelupari, kun Porto Alegren paikalliskilpailijat Gremio ja Internacional iskivät yhteen.

Ottelu oli venynyt viime minuuteilleen lukemissa 0-0, kunnes ottelussa kytenyt ikävä jännite purkautui väkivaltaisesti. Kaikki alkoi rajaheittoon johtaneen tilanteen jälkeisestä sanaharkasta, joka eskaloitui pikkuhiljaa tönimiseksi, johon jopa vaihtopelaajat osallistuivat.

Tilanne pysyi vielä suhteellisen rauhallisena ja ottelun erotuomari yritti rauhoitella pelaajia parhaansa mukaan. Kun tilanne viimein rauhoittui, oli sanktioiden aika. Erotuomari ajoi molemmilta kaksi pelaajaa ulos suoralla punaisella kortilla.

Normaalisti torikokoukset hyytyvät, kun kortti alkaa viuhumaan, mutta tämä tilanne oli toista maata. Torikokous muuttui todelliseksi joukkotappeluksi oitis punaisten korttien jälkeen.

Tv-ohjaaja joutui melkoisen haasteen eteen yrittäessään välittää kokonaiskuvaa kentän tapahtumista, mutta lähetyksen tallenteesta näkyy todella monta härskiä potkua ja useita iskunvaihtoja. Kentän laidalla peliä seuranneet mellakapoliisit olivat jo valmiina tulemaan kentälle ja pistämään pelaajat kuriin, kun homma alkoikin kummasti rauhoittumaan.

Erotuomarikolmikko piti tovin palaveria, jonka jälkeen punainen kortti nousi vielä toiset neljä kertaa ja peli saatiin päätökseensä maalittomana tasapelinä.

Gremio ja Internacional ottivat kirjaimellisesti yhteen Copa Libertadoresissa:

Katso myös: Klassikkovideo: Serbialaispeluri suoritti huonoimman rankkarin ikinä


Joukkueet: ,