Video: Erotuomari otti vahingossa roolia – “syötti” Brasilian tasoituksen, jonka tarkastelu mahdollisti myös voittomaalin

Erotuomari Copa America / Pallomeri.net

Brasilia nappasi dramaattisen voiton Copa American ottelussa Kolumbiaa vastaan, kun ottelun erotuomari nousi vahingossa pääosaan.

Brasilia otti hyvin dramaattisen 2-1-voiton Kolumbiasta jalkapallon Copa Americassa, kun ottelun erotuomari Nestor Pitana nousi epähuomiossa turhan isoon rooliin.

Brasilia joutui pelissä nopeasti takaa-ajajaksi, mutta tasoitti pelin hieman reilut kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä ja maali oli varsin kyseenalainen. Pallo nimittäin osui Brasilian hyökätessä erotuomariin ja Kolumbian pelaajat luulivat, että Pitana viheltää pelin poikki, mutta hän antoikin sen jatkua. Heti tämän jälkeen Roberto Firmino pukkasi tasoituksen.

Maalia tarkasteltiin videolta pitkä tovi ja maali lopulta myös hyväksyttiin. Maalin tarkastelu ja kolumbialaisten ankara protestointi puolestaan johti siihen, että tuomari Pitanan päätökset vaikuttivat jälleen suoraan pelitapahtumiin. Hän näet päätti antaa lisäaikaa peräti kymmenen minuuttia. Tietenkin tämä tarkoitti sitä, että Brasilian Casemiro iski voittomaalin, kun pelattiin juuri kymmenettä lisäminuuttia.

Erotuomari Nestor Pitana osuu pallon tielle ja Kolumbian pelaajat odottavat vihellystä, jota ei koskaan kuulu:

Katso myös: Video: Kolumbian Luis Diaz osui fantastisella tavalla – huima saksari upposi Brasilian verkkoon


Joukkueet: