Coolpickz-vihjeet: NHL ja Valioliiga valtaavat viikonlopun kierroksen

ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net
ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net

Coolpickz-kierroksella taistellaan jälleen viikonloppuna 1500€ palkintopotista. Kierrokselle mahtuu muun muassa NHL-kiekkoa sekä Valioliigaa. Kierros käynnistyy poikkeuksellisesti jo ensi yönä Calgaryn ja Dallasin välisellä ottelulla.

Coolpickz-vihjeet:

Calgary – Dallas

Valinta: Calgary ja yli 5,5 maalia

Huikeaan vireeseen päässyt Calgary on noussut ryminällä kohti pudotuspelejä. Joukkueen pitkä voittoputki katkesi viime ottelussa, joten motivaatio on taas varmasti korkealla. Dallasin kaudesta muodostui pannukakku ja pelit loppuvat runkosarjaan. Varsinkin joukkueen puolustaminen on ollut karseaa ja omissa soi jatkuvalla syötöllä. Calgary nappaa ottelusta pisteet, koska onhan joukkueella isosti panosta. Tähän lyödään vielä kylkeen yli 5,5 maalia, koska Dallasin peleissä verkot heiluvat.

Mainos alkaa

Veikkaa ilmaiseksi ja voita rahapalkintoja!

Vihje jalkapallokierrokselle:

 

PSG – Lyon

Valinta: PSG ja yli 2,5 maalia

Karmealla tavalla Mestarien liigasta pudonnut PSG yrittää koota rivejään vielä Ranskan liigan, koska mestaruustaistelu käy kuumana loppukaudesta. Lyonilla ei ole varsinaista paniikkia sarjassa, sillä neljäs sija näyttää tulevan joukkueelle. Sen sijaan Eurooppa-liigassa panosta riittää, koska joukkue eteni jatkoon Roma-otteluparista. PSG on saanut rauhassa valmistautua kamppailuun ja kotiyleisön edessä tulosta syntyy. Kotivoitolla liikkeelle.

Nappaa myös Coolbet-vedonlyöntisivuston talletusbonus TÄSTÄ! 100% bonus uusille asiakkaille!

Coolpickz on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan jalkapallo- sekä jääkiekko-otteluiden tuloksia ja otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolpickzistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla 20 parhaan pelaajan joukkoon.

Tästä rahapalkintojen tavoitteluun!