Coolpickz-vihjeet: Jääkiekon MM-kisat vahvasti läsnä viikonlopun kierroksella

ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net
ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-kierros pitää sisällään tänä viikonloppuna toinen toistaan huikeampia otteluita. Lätkäkierros pyörähtää käyntiin jo klo 13:15.

Coolbet-vihjeet:

Norja – Suomi

Valinta: Suomi ja alle 5,5 maalia

Suomi on lauantaina pakkovoiton edessä, mikäli puolivälieräpaikka kiinnostaa. Norja on pelannut mallikkaat kisat ja on tasapisteissä Leijonien kanssa. Varsinkin Norjan puolustuspeli on toiminut, sillä joukkue ei ole liiemmin hyökkäyspäässä juhlinut. Norja tuskin muuttaa mitään, vaan laittaa lauantainakin kaikkensa peliin puolustusalueella.

Suomella on tunnetusti isoja ongelmia aina, kun vastustaja puolustaa tiukasti keskialueella. Leijonien pelaaminen on ollut kaukana hyvästä, joten tuskin tänään mitään hurmosta nähdään. Vähämaalinen kamppailu, joka kääntyy yksilöiden turvin Suomelle.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita rahapalkintoja!

Vihje jalkapallokierrokselle:

Real Madrid – Sevilla

Valinta: Real Madrid ja yli 2,5 maalia

Real Madridilla ei ole varaa kompurointiin La Ligassa, sillä Barcelona on tiukasti mukana mestaruustaistelussa. Neljäntenä oleva Sevilla on lähes varmasti samalla sijoituksella kuin kauden päätteeksi, joten suurimmat motivaatiot ovat varmasti poissa tekemisestä. Sen sijaan Real ei varmastikaan tule otteluun takki auki, vaan painaa täydellä vauhdilla kohti Sevillan päätyä. Kotivoitto tarjoillee useampiakin maaleja.

Nappaa myös Coolbet-vedonlyöntisivuston talletusbonus TÄSTÄ! 100% bonus uusille asiakkaille!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan jalkapallo- sekä jääkiekko-otteluiden tuloksia ja otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla 20 parhaan pelaajan joukkoon.

Tästä mukaan rahapalkintojen tavoitteluun!