Coolpickz-vihjeet: FA Cup ja Liiga tähdittävät viikonlopun kierrosta

ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net
ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net

Vuoden ensimmäinen Coolbet käynnistyy lauantaina, kun tarjolla on totutusti ilmainen veikkaus sekä jääkiekkoon että jalkapalloon.

Coolbet-vihjeet:

Pittsburgh – Tampa Bay

Valinta: Pittsburgh ja yli 5,5 maalia

Pittsburgh on hävinnyt ainoastaan kaksi kotiottelua tällä kaudella varsinaisella peliajalla. Meno onkin ollut yhtä vakuuttavaa kuin viime kaudella. Varsinkin Sidney Crosby ja Jevgeni Malkin ovat aiheuttaneet suurta tuhoa vastustajan päässä. Tampa Bayn kone on yskinyt tällä kaudella pahemman kerran. Varsinkin vieraissa tulokset ovat olleet heikkoja, sillä 20 peliä ovat tuottaneet ainoastaan kahdeksan voittoa. Pittsburgh tulee kairaamaan täyden pistepotin tästä maalirikkaasta pelistä.

latka

Veikkaa ilmaiseksi ja voita rahapalkintoja!

Lauantaina käynnistyy myös toinen Coolbet-kierros, jossa veikataan jalkapallopelien tuloksia. Tässä veikkauksessa on jaossa täysin omat palkinnot, joten onkin mahdollista voittaa sekä jalkapallosta ja jääkiekosta rahapalkintoja.

Vihje jalkapallokierrokselle:

Tottenham – Aston Villa

Keskiviikkoiltana Valioliigassa Chelsean voittanut Tottenham kohtaa FA Cupissa Aston Villa. Perinteikäs vierasjoukkue pelaa tällä hetkellä Englannin Mestaruussarjassa eikä sielläkään peli ole varmasti kulkenut halutulla tavalla. Upeaan vireeseen yltynyt Tottenham on suuren suuri suosikki sunnuntain ottelussa. FA Cup on turnaus, jonka jokainen englantilainen joukkue haluaa voittaa. Näin ollen ei tarvitse miettiä isäntien motivaatiota, kun mietitään voimasuhteita otteluun. Varma kotivoitto ja todennäköisesti selvin numeroin.

futis

Nappaa myös Coolbet-vedonlyöntisivuston talletusbonus TÄSTÄ. 100% bonus uusille asiakkaille!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan jalkapallo- sekä jääkiekko-otteluiden tuloksia ja otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla 20 parhaan pelaajan joukkoon.

Tästä rahapalkintojen tavoitteluun!