Coolpickz-vihjeet: Kierros käyntiin jo tulevana yönä

ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net
ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net

Coolpickz pyörähtää käyntiin normaalista poiketen perjantain ja lauantain välisenä yönä, sillä kierrokselle mahtuu Columbuksen ja Pittsburghin välinen NHL-peli.

Coolpickz-vihjeet:

Montreal – Winnipeg

Valinta: Montreal ja yli 5,5 maalia.

Päävalmentajaa vaihtanut Montreal pelaa ensimmäisen pelin Claude Julienin alaisuudessa, joten jokaisella pelaajalla on varmasti kauheat näytönhalut. Canadiensin pelit eivät ole sujuneet viime aikoina hyvin, mutta nyt pöytä on puhdas ja alla on mukava tauko. Kaukalossa tullaankin näkemään varmasti virtaa täynnä oleva joukkue, joka jättää Winnipegin jalkoihin. Jetsin peli ei ole tällä kaudella ollut sillä, että pudotuspelit kutsuisivat. Vaikka taistelu paikoista on kiivasta, niin en jaksa uskoa Winnipegin parantavan niin paljon peliesityksiä. Montreal tullee nappaamaan ottelusta voiton selvin numeroin.

Mainos alkaa

Veikkaa ilmaiseksi ja voita rahapalkintoja!

Vihje futiskierrokselle:

Real Sociedad – Villarreal

Valinta: Real Sociedad ja yli 2,5 maalia.

Kotijoukkue Real Sociedad taistelee tiukasti jopa Mestarien liigan paikasta ja pelit ovat kulkeneet hyvin. Vierasjoukkue Villarreal on sarjassa kuudentena, mutta esitykset viime aikoina ovat olleet surkeita. Torstaina nähtiin todellinen pohjanoteeraus, kun AS Roma kaatoi Villarrealin Eurooppa-liigassa numeroin 4-0. Kovana kotijoukkueena tunnettu Real Sociedad tullee jatkamaan vieraiden kurimusta ja nappaa kotiyleisön riemuksi täyden pistepotin.

Nappaa myös Coolbet-vedonlyöntisivuston talletusbonus TÄSTÄ! 100% bonus uusille asiakkaille!

Coolpickz on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan jalkapallo- sekä jääkiekko-otteluiden tuloksia ja otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolpickzistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla 20 parhaan pelaajan joukkoon.

Tästä rahapalkintojen tavoitteluun!