Coolpickz-pelivihjeet: Viikonloppuna pääosassa Valioliiga

Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net
Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-pelivihjeet

Coolbet-pelivihjeet sisältävät tällä kertaa Valioliigaa sekä Bundesliigaa, iske veikkauksesi tuttuun tapaan ilmaiseksi sisään ja nappaa 5000€ jackpot! Viikonlopun Coolbet-kierros starttaa lauantaina klo 17 kahdella Valioliiga-ottelulla ja yhdellä Ruotsin Allsvenskanin kamppailulla.

Myös Pallomeri.net on mukana kisassa ja valmiina iskemään kiinni loistaviin rahapalkintoihin.

Poiminnat viikonlopun Coolbet-kierrokselta:

Sunderland – Leicester

Valinta: Leicester

Leicester johtaa Valioliigaa seitsemällä pisteellä ja on marssimassa kohti yhtä kaikkien aikojen yllätysmestaruutta. Toki sijalla 18 majaileva Sunderland’kin tarvitsee pisteitä kipeästi, mutta jalkapalloromantikko sisällämme uskoo Leicesterin tuttuun 1-0-voittoon, joka vie sen taas askeleen lähemmäksi todellista jymypaukkua, Englannin Valioliigan mestaruutta.

Leicester on voittanut peräti neljä viimeistä Valioliiga-otteluaan lukemin 1-0. Sitä ennen se West Bromwichin kanssa 2-2-tasapelin, jota edelsi tuttu 1-0-voitto Norwichista. Jamie Vardy on paukuttanut kuluvalla sesongilla jo 19 maalia. Nähdäänkö sunnuntaina lisää?

Schalke 04 – Borussia Dortmund

Valinta: Yli 2,5 maalia

Dortmund on Bundesliigassa toisena, viisi pistettä Bayern Münchenin perässä. Se on viimeisestä viidestä ottelusta voittanut neljä ja pelannut kerran tasan. Vastustaja Schalke sen sijaan on sarjassa vasta seitsemäntenä, mutta molempien joukkueiden hyökkäysarsenaalissa löytyy kyllä tulivoimaa. Tämän vuoksi uskomme Saksan liigalle uskolliseen maalijuhlaan.

Edellisellä Bundesliiga-kierroksella Dortmund voitti Bremenin 3-2 ja sitä edellisellä Augsburgin 3-1, joten maaleja on odotettavissa kaiken järjen mukaan sunnuntainakin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi sekin Dortmundin 3-2-voittoon.

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muista jakaa oma kuponkisi Facebookissa, niin voit voittaa 5000€ Jackpotin!

coolpickz-pelivihjeet | pallomeri.net
coolpickz-pelivihjeet | pallomeri.net

Muista tarkistaa myös sivuiltamme löytyvät muut vedonlyöntivihjeet!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan 15 jalkapallo-ottelun tuloksia sekä otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Lisäksi tarjolla on joka viikko 5000€ jackpot-palkinto pelaajille, jotka pystyvät ylittämään 95 pisteen maagisen pisterajan.

Myös me hyppäämme mukaan Coolbetin veikkauskisaan täysillä. Julkaisemme jatkossa kaksi kertaa viikossa Coolbetin pelivihjeet, joiden avulla toivottavasti saat itsesi lähemmäksi 5000€ jackpot-palkintoa.