Coolpickz-pelivihjeet: Valioliigaa ja La Ligaa tarjolla

Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net
Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-pelivihjeet

Coolbet-pelivihjeet sisältävät tänä viikonloppuna otteluita Englannin Valioliigasta sekä Espanjan La Ligasta. Kokonaiskierroksella pääset veikkaamaan myös Ruotsin, Norjan ja Italian pelejä. Paina veikkauksesi sisään ja nappaa 5000€ jackpot! Coolbet-kierros starttaa lauantaina klo 17:00 kolmella Valioliiga- ja yhdellä Allsvenskan-ottelulla. 

Myös Pallomeri.net on mukana kisassa ja valmiina iskemään kiinni loistaviin rahapalkintoihin.

Poiminnat Coolbet-kierrokselta:

Leicester – West Ham

Valinta: Leicester

Leicester jahtaa Englannin Valioliigan mestaruutta, eikä se tunnu kompuroivan matkallaan lainkaan. Joukkue on voittanut viimeiset viisi otteluaan päästämättä maaliakaan. Neljä otteluista on päättynyt 1-0-voittoon ja viime kierroksella Sunderland kaatui vieraskentällä 2-0.

Toki myös West Ham tekee kaikkensa, että Leicesterin voittoputki katkeaisi, sillä se jahtaa itse eurokenttiä ja on sarjassa kuudentena, ainoastaan pisteen päässä viidentenä olevasta ManU:sta. Leicesterin meno on ollut kuitenkin sen verran vakuuttavaa, ettemme usko sen kompastuvan kotikentällään West Hamiin.

Barcelona – Valencia

Valinta: Yli 2,5 maalia

Barcelona on pienimuotoisessa kriisissä. Se on hävinnyt La Ligassa kaksi viimeistä otteluaan, Real Madridille El Clásicon kotikentällään ja viime kierroksella Real Sociedadille 1-0. Tämän lisäksi katalaanit tippuivat Mestarien liigasta Atlético Madridille. Valenciaa vastaan Barcelonan on pakko jälleen herätä, jos se meinaa voittaa La Ligan kuluvalla kaudella.

Barcelona on kuitenkin edelleen sarjan piikkipaikalla kolme pistettä Atléticoa, ja neljä pistettä Realia edellä. Vastustaja Valencian kausi on ollut jättimäinen pettymys ja se on La Ligassa vasta sijalla 14. Uskomme, että Barcelonan hanat vihdoin aukeavat ja epävarma Valencia saa kunnolla kyytiä.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muista jakaa oma kuponkisi Facebookissa, niin voit voittaa 5000€ Jackpotin!

coolpickz-pelivihjeet | pallomeri.net
coolpickz-pelivihjeet | pallomeri.net

Muista tarkistaa myös sivuiltamme löytyvät muut vedonlyöntivihjeet!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan 15 jalkapallo-ottelun tuloksia sekä otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Lisäksi tarjolla on joka viikko 5000€ jackpot-palkinto pelaajille, jotka pystyvät ylittämään 95 pisteen maagisen pisterajan. Lue lisää Coolbetistä ja sen säännöistä sivuiltamme –> Coolbet – ilmainen veikkauskilpailu.

Myös me hyppäämme mukaan Coolbetin veikkauskisaan täysillä. Julkaisemme jatkossa kaksi kertaa viikossa Coolbetin pelivihjeet, joiden avulla toivottavasti saat itsesi lähemmäksi 5000€ jackpot-palkintoa.