Coolpickz-pelivihjeet: Nyt isketään kiinni Mestarien liigaan!

Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net
Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-pelivihjeet

Coolbet-pelivihjeet sisältävät tällä viikolla otteluita jännittävääkin jännittävämmältä Mestarien liigan puolivälieräkierrokselta sekä Englannin Championshipistä. Iske veikkauksesi tuttuun tapaan ilmaiseksi sisään ja nappaa 5000€ jackpot! Coolbet-kierros starttaa tiistaina klo 21.45 kahdella Mestarien liiga -ottelulla ja kahdella Championshipin kamppailulla.

Myös Pallomeri.net on mukana kisassa ja valmiina iskemään kiinni loistaviin rahapalkintoihin.

Poiminnat Coolbet-kierrokselta:

Middlesbrough – Reading

Valinta: Middlesbrough

 

Tiistain Championship-kierrokselta nostamme esiin Middlesbrough’n voiton Readingistä. Kotijoukkue Middlesbrough taistelee suorasta noususta Valioliigaan ja on vain pisteen perässä sarjakärki Burnleytä. Burnley on myös pelannut ottelun Middlesbroughia enemmän. Myös Middlesbrough’n meno on ollut viime aikoina vakuuttavaa, sillä se on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan neljä ja hävinnyt vain yhden.

Vastustaja Readingillä ei sen sijaan ole ottelussa juurikaan panosta, sillä se on Championshipissä sijalla 14, eikä taistele enää muusta kuin hällä väliä -sijoituksista Englannin kakkossarjan keskikastissa. Näin ollen Middlesbrough tulee varmasti motivoituneena kamppailuun ja hoitaa itselleen tärkeän voiton.

Real Madrid – Wolfsburg

Valinta: Yli 2,5 maalia

Real Madridin ja Wolfsburgin välisessä ottelussa nähdään varmasti maaleja, vaikka ensimmäinen ottelu Saksassa päättyikin yllättäen Wolfsburgille maalein 2-0. Tästä johtuen saksalaiset parkkeeraavat Santiago Bernabéulla maalinsa eteen bussin, josta Real Madridin on porskutettava läpi. Ja eiköhän Real porskuta.

Ensimmäisessä osaottelussa Wolfsburgin maaleista vastasivat Ricardo Rodríguez rankkaripilkulta sekä Maximilian Arnold. Nyt on kuitenkin odotettavissa, että ottelun maaleista vastaavat Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja kumppanit. Real tarvitsee kipeästi maaleja ja se joko mättää niitä urakalla, tai sitten avaa puolustustaan niin paljon, että vierailijat pääsevät iskemään vastaiskuilla. Joka tapauksessa odotamme maaleja, kuten Real Madridin kotipeleissä useimmiten näemme.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muista jakaa oma kuponkisi Facebookissa, niin voit voittaa 5000€ Jackpotin!

coolpickz-pelivihjeet | pallomeri.net
coolpickz-pelivihjeet | pallomeri.net

Muista tarkistaa myös sivuiltamme löytyvät muut vedonlyöntivihjeet!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan 15 jalkapallo-ottelun tuloksia sekä otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Lisäksi tarjolla on joka viikko 5000€ jackpot-palkinto pelaajille, jotka pystyvät ylittämään 95 pisteen maagisen pisterajan. Lue lisää Coolbetistä ja sen säännöistä sivuiltamme –> Coolbet – ilmainen veikkauskilpailu.

Myös me hyppäämme mukaan Coolbetin veikkauskisaan täysillä. Julkaisemme jatkossa kaksi kertaa viikossa Coolbetin pelivihjeet, joiden avulla toivottavasti saat itsesi lähemmäksi 5000€ jackpot-palkintoa.