Coolpickz-pelivihjeet: La Ligassa metsästetään Barcelonaa

Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net
Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-pelivihjeet

La Ligassa on tänä viikonloppuna kaksi ottelua, jotka pääsevät mukaan vihjeisiin. Madridin joukkueet Real ja Atletico ajavat sarjakärki Barcelonaa takaa. Kokonaiskierros sisältää myös otteluita Englannin Valioliigasta, Norjasta, Saksan Bundesliigasta, Ruotsista, kotimaisesta Veikkausliigasta sekä Italiasta. Veikkaa ja voita 5000€ jackpot! Coolbet-kierros alkaa lauantaina klo 17:00 kolmella Valioliiga-kamppailulla sekä yhdellä La Liga -ottelulla.

Myös Pallomeri.net on mukana kisassa ja valmiina iskemään kiinni loistaviin rahapalkintoihin.

Poiminnat Coolbet-kierrokselta: La Ligassa huippuotteluita

Atletico Madrid – Malaga

Valinta: Atletico Madrid

 

Atletico Madrid on La Ligassa toisena, tasapisteissä maalierolla sarjaa johtavan Barcelonan kanssa. Joukkueen nykyvire on todella vahva, sillä se on voittanut liigassa neljä ottelua putkeen ja jahtaa mestaruutta toden teolla. Itseluottamusta ei varmasti myöskään laskenut Barcelonan tiputtaminen Mestarien liigasta.

Vaikka ensi viikolla Atleticolla onkin edessä äärimmäisen tärkeä Mestarien liigan välierä, uskomme joukkueen nappaavan viidennen peräkkäisen voiton La Ligassa ja haastavan Barcelonan tosissaan sarjan ykkössijasta.

Rayo Vallecano – Real Madrid

Valinta: Yli 2,5 maalia

 

Real Madrid on iskussa. Joukkue on voittanut viidestä viime ottelustaan kaikki ja eteni myös Mestarien liigassa neljän parhaan joukkoon. La Ligassa Real on hyvissä kyttäysasemissa pisteen päässä Barcelonasta ja Atleticosta ja sarjassa vasta sijalla 16. olevan Rayo Vallecanon pitäisi kaatua suurinumeroisesti.

Vaikka Real Madridin ykköstähti Cristiano Ronaldo ilmeisesti lepuuttaakin itseään lihasvamman myötä, tulee Real kävelemään Rayo Vallecanon yli.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muista jakaa oma kuponkisi Facebookissa, niin voit voittaa 5000€ Jackpotin!

La Ligassa metsästetään Barcelonaa | Pallomeri.net
La Ligassa metsästetään Barcelonaa | Pallomeri.net

Muista tarkistaa myös sivuiltamme löytyvät muut vedonlyöntivihjeet!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan 15 jalkapallo-ottelun tuloksia sekä otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Lisäksi tarjolla on joka viikko 5000€ jackpot-palkinto pelaajille, jotka pystyvät ylittämään 95 pisteen maagisen pisterajan. Lue lisää Coolbetistä ja sen säännöistä sivuiltamme –> Coolbet – ilmainen veikkauskilpailu.

Myös me hyppäämme mukaan Coolbetin veikkauskisaan täysillä. Julkaisemme jatkossa kaksi kertaa viikossa Coolbetin pelivihjeet, joiden avulla toivottavasti saat itsesi lähemmäksi 5000€ jackpot-palkintoa.