Coolpickz-pelivihjeet: 5000€ Jackpotin metsästys alkaa!

Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net
Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan 15 jalkapallo-ottelun tuloksia sekä otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Lisäksi tarjolla on joka viikko 5000€ jackpot-palkinto pelaajille, jotka pystyvät ylittämään 95 pisteen maagisen pisterajan. Lue lisää Coolbetistä ja sen säännöistä sivuiltamme –> Coolbet – ilmainen veikkauskilpailu.

Myös me hyppäämme mukaan Coolbetin veikkauskisaan täysillä. Julkaisemme jatkossa kaksi kertaa viikossa Coolbetin pelivihjeet, joiden avulla toivottavasti saat itsesi lähemmäksi 5000€ jackpot-palkintoa.

Coolbet-pelivihjeet

 

Coolbet-viikkokierros käynnistyy tänään klo 16:00 ja vuorossa on otteluita niin Englannista, Espanjasta, Italiasta, Saksasta, Suomesta, Ruotsista kuin Norjastakin. Ehkä kierroksen mielenkiintoisimmat kamppailut ovat La Ligan El Clásico Barcelonan ja Real Madridin välillä sekä Valioliigan tulikuuma Liverpool-Tottenham.

Myös Pallomeri.net on mukana skabassa ja valmiina iskemään kiinni loistaviin rahapalkintoihin!

Tässä pari poimintaa tältä Coolbet-kierrokselta:

Barcelona – Real Madrid

Valinta: Barcelona

Yksi jalkapallomaailman suurimmista kamppailuista pelataan lauantaina Barcelonassa, kun Real Madrid saapuu Lionel Messin ja kumppaneiden vieraaksi. Lähtökohdat otteluun eivät ole ehkä herkullisimmat mahdolliset, sillä Barcelona on sarjataulukossa jo 10 pistettä kolmantena olevaa Realia edellä.

El Clásicoiden historia on äärimmäisen tasainen, sillä Real Madridilla on kasassa 71 voittoa ja Barcelona on ollut parempi 68 kertaa. Tasan joukkueet ovat pelanneet 32 kertaa.

Barcelona on kuitenkin tulikuuman hyökkäyskolmikkonsa Messin, Neymarin ja Luis Suárezin johdolla vienyt kaksi viimeistä “Klassikkoa” ja niin se vie todennäköisesti tämänkin. Katalonialaiset porskuttavat väistämättä kohti La Ligan voittoa ja voittivat myös kauden ensimmäisen kohtaamisen Madridissa peräti 4-0. Yhtä rumia lukemia ei lauantaina välttämättä nähdä, mutta kotijoukkue Barca tulee kamppailun kuitenkin todennäköisesti viemään nimiinsä.

 

Lazio – Roma

Valinta: Alle 2,5 maalia

Pallomeri.netin toinen valinta osuu ikuiseen kaupunkiin Roomaan ja sen paikalliseen Lazio-Roma. Kotijoukkue Lazio on Serie A:ssa vasta kahdeksantena ja Roma kolmantena, mutta paikalliskamppailu sytyttää joukkueet aina.

Italian pääsarja on tunnettu puolustusvoittoisena ja taktisena “0-0-sarjana”, mutta Derby della Capitalessa harvemmin jäädään maaleitta. Viimeisin 0-0 pelattiin vuonna 2014, mutta sitä ennen tyhjää nyhjättiin niinkin kauan sitten kuin vuonna 2007.

Ottelun tärkeys ja kaupungin herruuden voittaminen näkyvät kuitenkin molempien otteissa ja uskomme, että Roomassa jäädään alle kolmen maalin. Kauden ensimmäisen ottelun Roma voitti kotonaan marraskuussa 2-0 Edin Džekon ja Gervinhon maaleilla ja tälläkin kertaa punaiset ovat todennäköisesti niskan päällä. Uskomme, että 0-1 ja 1-1 ovat tämän kamppailun todennäköisimmät lopputulokset.

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muista jakaa oma kuponkisi Facebookissa, niin voit voittaa 5000€ Jackpotin!

coolpickz

Muista tarkistaa myös sivuiltamme löytyvät muut vedonlyöntivihjeet!