Coolpickz-pelivihjeet: Jatkaako Barcelona konttaamista?

Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net
Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-pelivihjeet

Coolbet-pelivihjeet sisältävät tällä viikolla herkullisia pelikohteita Espanjan La Ligasta sekä Englannin Valioliigasta, kun Barcelona pyrkii kääntämään kurssinsa ja Briteissä pelataan Liverpoolin paikallistaisto. Tiedossa on herkullinen jalkapalloviikko! Kierroksella veikataan myös Italian ja Norjan kiihkeitä kamppailuja. Aseta veikkauksesi sisään ja voita peräti 5000€ jackpot! Coolbet-kierros alkaa tiistaina klo 21:45 Newcastlen ja Manchester Cityn sekä Napolin ja Bolognan kohtaamisilla. 

Myös Pallomeri.net on mukana kisassa ja valmiina iskemään kiinni loistaviin rahapalkintoihin.

Poiminnat Coolbet-kierrokselta:

Deportivo La Coruna – Barcelona

Valinta: Deportivo La Coruna

Barcelona on hävinnyt jo peräti neljä ottelua putkeen. La Ligassa turpaan on tullut Real Madridilta, Real Sociedadilta sekä Valencialta ja Mestarien liigassa tuli tukkaan Atletico Madridilta. Tuloksia huolestuttavampaa Barcelonan puolesta on se, että peliesitykset eivät ole näyttäneet parantumisen merkkejä. Joukkue on päästänyt Atletin jo tasapisteisiin La Ligassa, eikä Real Madridkaan ole kuin pisteen päässä.

Deportivo on toki sarjassa vasta sijalla 13., mutta veikataan silti, että Barcelonan syöksykierre jatkuu.

Liverpool – Everton

Valinta: Yli 2,5 maalia

Liverpoolin punaisen ja sinisen puolen kohtaaminen on tunnetusti aina täynnä tunnetta ja kyseenalaisia tilanteita. Tällä viikolla joukkueet kohtaavat keskiviikkona Liverpoolin kotikentällä, ja vaikka Evertonilla ei ottelussa juurikaan sarjataulukon kannalta panosta olekaan, on joukkueen tuskin vaikea syttyä kaupungin herruuden ratkaisevaan kamppailuun.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Evertonin kotikentällä päättyi 1-1 Danny Ingsin ja Romelu Lukakun maaleilla, mutta tällä kertaa uskomme verkon heiluvan ainakin kerran useammin.

 

Veikkaa ilmaiseksi ja voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muista jakaa oma kuponkisi Facebookissa, niin voit voittaa 5000€ Jackpotin!

coolpickz-pelivihjeet-pallomeri.net-barcelona
coolpickz-pelivihjeet-pallomeri.net-barcelona

Muista tarkistaa myös sivuiltamme löytyvät muut vedonlyöntivihjeet!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan 15 jalkapallo-ottelun tuloksia sekä otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Lisäksi tarjolla on joka viikko 5000€ jackpot-palkinto pelaajille, jotka pystyvät ylittämään 95 pisteen maagisen pisterajan. Lue lisää Coolbetistä ja sen säännöistä sivuiltamme –> Coolbet – ilmainen veikkauskilpailu.

Myös me hyppäämme mukaan Coolbetin veikkauskisaan täysillä. Julkaisemme jatkossa kaksi kertaa viikossa Coolbetin pelivihjeet, joiden avulla toivottavasti saat itsesi lähemmäksi 5000€ jackpot-palkintoa.