Coolpickz-vihjeet: Manchester Unitedin ja Chelsean välinen ottelu kierroksen helmi

Coolpickz-vihjeet: Manchester Unitedin ja Chelsean välinen ottelu kierroksen helmi

Coolpickz jatkuu erittäin mehukkailla kamppailuilla jälleen viikonloppuna, kun tarjolla on niin alle 18-vuotiaiden MM-kisojan kuin Valioliigaakin.

Coolpickz-vihjeet:

Latvia U18 – Suomi U18

Valinta: Suomi U18 ja yli 5,5 maalia

Suomi aloitti U18-ikäluokan MM-kisat 5-4-voitolla Slovakiasta. Lauantaina edessä on peli Sveitsiä vastaan ja sunnuntaina homma jatkuu Latvia-kamppailulla. Hallitseva maailmanmestari Suomi ei saanut aivan viime vuoden kaltaista kokoonpanoa kasaan, mutta joukkueesta löytyy silti valtava määrä taitoa. Nuorissa tasoerot korostuvat vielä isommin, mitä aikuisten tasolla, joten Suomi pääsee varmasti mässäilemään maaleilla.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita rahapalkintoja!

Vihje jalkapallokierrokselle:

Manchester United – Chelsea

Valinta: Chelsea ja alle 2,5 maalia

Sunnuntaina Valioliigassa nähdään todellinen huippukamppailu, kun Chelsea matkustaa Old Traffordille Manchester Unitedin vieraaksi. Chelsea voidaan jo kruunata mestariksi, mikäli joukkue hakee sunnuntaina täyden pistepotin, sillä niin maukas on ero. Tappiolla Tottenham voisi nousta jo neljän pisteen päähän, joten panoksia riittää. ManU on tuskaillut maalinteon kanssa viime viikkoina ja alla on torstailta 1-1-tasapeli Anderlechtia vastaan. Levännyt Chelsea on on meidän papereissamme suosikki ja se napataan Coolpickz-kierroksellekin.

Nappaa myös Coolbet-vedonlyöntisivuston talletusbonus TÄSTÄ! 100% bonus uusille asiakkaille!

Coolpickz on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan jalkapallo- sekä jääkiekko-otteluiden tuloksia ja otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolpickzistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla 20 parhaan pelaajan joukkoon.

Tästä rahapalkintojen tavoitteluun!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut