Coolpickz – Ilmainen kisa futis- ja lätkätietäjälle

Coolpickz - ilmainen kisa futistietäjälle | Pallomeri.net

Coolpickz on ilmainen kisa, johon voi osallistua kuka tahansa. Täysin ilmainen veikkaus sisältää kaksi veikkausta viikossa. Toinen veikkaus on täynnä jääkiekkoa, kun taas toisessa veikataan futispelien tuloksia. Kisaan osallistuvien tehtävänä on veikata listalla olevien futis- ja lätkämatsien lopputulokset (1X2) sekä valita kupongilta kolme vapaavalintaista ottelua, jotka kilpailija veikkaa päättyvän yli/alle 2,5 maalia lopputulokseen.

Pallomeri.netistä löydät joka viikko Coolpickz pelvihjeet, joissa ennakoidaan tulevaa kierrosta ja sen otteluita. Coolpickz pelivihjeet löydät omasta kategoriastaan.

Veikkaa ja voita rahapalkintoja!

Ilmainen kisa – tarjolla jopa 1500€ edestä rahapalkintoja

Kummankin veikkauksen paras palkitaan 200 eurolla ja 20 parasta saavat rahapalkinnot. Yhteensä viikonlopun aikana tarjolla on rahapalkintoja peräti 1500€ edestä, sillä jääkiekossa ja jalkapallossa palkinnot ovat erikseen.

Coolbet sponsoroi kaikki kilpailun palkinnot. Palkintosumma tulee kierrättää kuusi kertaa vähintään 1,5 kertoimella ennen kotiutusta tai siirtoa muihin tuotteisiin.

Viikoittaiset palkintopotit:

1. sija: €200

2. sija: €100

3. sija: €60

4. sija: €50

5. sija: €40

6. – 10. sija: €30

11. – 15. sija: €20

16. – 20. sija: €10

Coolpickzin pisteytys

Oikeasta merkistä määräytyvä pistemäärä riippuu ottelun kertoimesta. Mitä suurempi kerroin, sen enemmän pelaaja ansaitsee pisteitä. Esimerkiksi kerroin 2,25 antaa 2.25 pistettä. Yli 2,5 maalia pelissä veikattujen otteluiden pisteytys menee lopputuloksen mukaan. Jos esimerkiksi yli 2,5 maalia veikattavassa pelissä tehdään viisi maalia, saat 10 pistettä. Jos taas samassa ottelussa ei tule kuin neljä maalia, saat 5 pistettä. Kolme maalia taas tuo sinulle yhteensä 2 pistettä.

Alle 2,5 maalia veikatuissa otteluissa pisteytys on päinvastainen, mitä vähemmän maaleja ottelussa nähdään sitä enemmän pisteitä saat. Esimerkkinä ottelun päättyessä maalitttomana saat 10 pistettää, yksi maali tuo sinulle 5 pistettä ja kaksi maalia kerryttää pistemäärääsi 2 pisteellä.

Pistelasku pähkinänkuoressa:

 • Oikeasta merkistä kertoimen verran pisteitä
 • Pelien maalimäärät:
  • 10 pistettä, 5 maalia tai enemmän
  • 5 pistettä, 4 maalia
  • 2 pistettä, 3 maalia
  • 5 pistettä, 1 maali
  • 2 pistettä, 2 maalia
  • 10 pistettä, ei maaleja
 • Saat 5 pistettä aina kun jaat veikkauksesi Facebookissa

Osallistu ilmaiseen Coolpickz-kisaan ja voita rahapalkintoja

Saat lisäfiilistä jalkapallon ja jääkiekon seuraamiseen, kun osallistut joka viikonloppu järjestettävään ilmaiseen veikkaukseen. Laita oikeat merkit lapulle ja voita rahaa. Tarjolla on joka viikonloppu 1500€ edestä rahapalkintoja.

Pääset Coolpickzin sivuille painamalla tästä tai vaihtoehtoisesti kirjoittamalla selaimesi hakukenttään: www.coolpickz.com/fi. Sivuille päästyäsi rekisteröidy klikkaamalla “avaa tili”, jonka jälkeen syötä tietosi ja jätä ensimmäinen veikkauksesi.

Helppoa kuin mikä. Ja mikä parasta – täysin ilmaista!

 

Pallomeri.net tarjoaa omat veikkaukset jokainen viikko

Coolpickzin tekniikka on varsin tuttu varsinkin suomalaisille Vakioveikkauksen pelaajille, sillä idea on sama kuin Vakiossa. Ilmainen Coolpickz kisa on tarjolla kaksi kertaa viikossa, ja me Pallomeri.netissä aiomme osallistua viikoittain 5000€ jackpot-jahtiin.

Sivuiltamme löydät viikoittain ennakointia Coolpickz-kierroksista sekä päivittäin ilmestyvät vedonlyöntivihjeet, joiden avulla voit rakentaa oman voittavan Coolpickz-rivisi täysin ilmaiseksi. Kaikki vedonlyöntivihjeet ja Coolpickz-ennakot löydät Vedonlyönti -sivultamme.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita