Coolpickz-vihjeet: Kauden odotetuin ottelu El Clásico pelataan sunnuntaina

ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net
ilmainen kisa Coolpickz-kierros veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-kierros pitää tänä viikonloppuna sisällään kansainvälistä jääkiekkoa sekä yhden upean futisottelun, sillä Real Madrid ja Barcelona kohtaavat sunnuntaina. Jääkiekkokierros alkaa lauantaina jo klo 15:00, kun taas jalkapallokierros umpeutuu klo 17:00.

Coolbet-vihjeet:

Real Madrid – Barcelona

Valinta: Real Madrid ja yli 2,5 maalia

Coolbet-kierros huipentuu klassikkoon, kun Real Madrid isännöi sunnuntai-iltana Barcelonaa Santiago Bernabeulla. La Ligaa johtava Real Madrid on tiukasti kiinni mestaruudessa ja voitto El Clásicosta käytännössä varmistaisi asian. Vierasjoukkue Barcelona on peli on viime viikot ollut pahasti sekaisin ja varsinkin puolustuspäässä homma ei toimi. Nyt myös hyökkäyspää vietti hiljaiseloa, kun Juventus tiukalla puolustuksella nollasi supertähdet. Real Madrid pelaa selvästi paremmin joukkueena ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan. Maaleja näissä otteluissa on totuttu näkemään, joten tuskin tämäkään klassikko tekee poikkeusta.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita rahapalkintoja!

Vihje jääkiekkokierrokselle:

Valko-Venäjä – Ruotsi

Valinta: Ruotsi ja yli 5,5 maalia

Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa eilen, jolloin Ruotsi oli vahvempi numeroin 4-1. Tre Kronorin valmistautuminen MM-kisoihin on sujunut mallikkaasti, sillä voittoja on napsunut tasaiseen tahtiin tilille. Varmasti hyökkäyspään onnistumiset ovat ruokkineet itseluottamusta ja tulosta syntyy myös tänään. Valko-Venäjä ei ole tunnettu aina puolustuspelaamisen kurinalaisuudesta ja harjoituspeleihin motivaatiota voi olla vielä vaikeampi kaivaa. Luotamme, että tänään maaliverkot heiluvat.

Nappaa myös Coolbet-vedonlyöntisivuston talletusbonus TÄSTÄ! 100% bonus uusille asiakkaille!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan jalkapallo- sekä jääkiekko-otteluiden tuloksia ja otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla 20 parhaan pelaajan joukkoon.

Tästä rahapalkintojen tavoitteluun!