Coolbetin Tuplaus-kampanjan jättipotti jatkaa nousua – tällä viikolla tarjolla 7000€!

Coolbetin Tuplaus-kampanjan jättipotti jatkaa nousua – tällä viikolla tarjolla 7000€!

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa on viikoittain tarjolla vähintään 5000 euron jackpot. Parina viime viikkona osumia ei ole kuitenkaan nähty, joten tällä viikolla jättipotti on peräti 7000 euroa.

Jos et ole vielä aikaisemmin törmännyt tuplaukseen, niin kampanjassa on yksinkertaisesti kyse seuraavasta.

Mikä Coolbetin Tuplaus?

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tuplauksen läpipelanneet sekä 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet palkitaan.

Artikkelin alalaidasta löydät vielä tarkemmat säännöt Coolbetin kampanjaan.

Nyt jackpot on 7000€

Tällä viikolla päävoitto on huomattavasti normaalia korkeampi, sillä läpituplanneet pelaajat palkitaan 7000 euron potilla. Mikäli maaliin selviäisi ainoastaan yksi kilpailija, niin voitto olisi tuo jackpot kokonaisuudessaan. Mikäli vastaavasti kaksi onnistuisi pääsemään loppuun asti, niin molemmat palkittaisiin 3500 eurolla.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Tuplauksen tarkemmat säännöt:

  1. Tuplaus-kohdevalikoima ilmestyy vedonlyönnin navigaatioon maanantaina klo 12.
  2. Valitse vetokohde/-kohteet (mimikerroin 2.00) Tuplaus-kohdevalikoimasta.
  3. Jos vetolappusi täyttää Tuplaus-kampanjan vaatimukset, valintaruutu “Tuplaus-veto” ilmestyy vetokupongillesi.
    Laita rasti valintaruutuun ja syötä aloituspanoksesi 5 € – 20 €.
  4. Vedon vahvistamisen jälkeen löydät Tuplaus-vetosi vetohistoriasta. Löydät Tuplaus-vetosi myös vetohistorian kampanja-välilehdeltä.
  5. Jos voitat vetosi ja se ratkeaa ennen klo 10 seuraavana aamuna, Tuplaus-kohdevalikoima ilmestyy uudelleen vedonlyönnin navigaatioon klo 12. Jos hävitä vetosi, Tuplaus-valikoima ilmestyy vasta seuraavana maanantaina klo 12 kampanjan käynnistyessä uudelleen.
  6. Jos voitat Tuplaus-vetosi, voit jatkaa kampanjassa lyömällä uuden Tuplaus-vedon toistamalla yllä mainitut toimenpiteet. Kun valitset uudet Tuplaus-kohteet ja rastitat “Tuplaus-veto” -kohdan vetolapulta, asetetaan vedon summa automaattisesti edellisen päivän voittosi mukaan (Kampanjan sääntöjen mukaan seuraavina päivinä panos on oltava täsmälleen edellisen päivän voittosumma).
  7. Jos voitat Tuplaus-vetosi 3 päivää putkeen eli pääset torstaille asti, saat maanantain aloituspanoksen takaisin seuraavana maanantaina.
  8. Jos voitat Tuplaus-vetosi 7 päivää putkeen (maanantai-sunnuntai), voitat Tuplaus-Jackpotin. Huom! Jackpot jaetaan kaikkien viikon läpituplanneiden kesken. Saat myös aloituspanoksesi takaisin, koska pääsit Tuplauksessa torstaille asti.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut