Coolbet täyttää vuoden – tarjolla todellinen erikoistarjous

Coolbet 1-vuotisynttärit / Pallomeri.net

Coolbet täyttää virallisesti vuoden tänään, joten tarjolla on erikoistarjous. Tee ensimmäinen talletuksesi tänään, niin saat 100 % bonuksen 150 € asti + riskittömän vedon 25 € asti!

Coolbet on tarjonnut asiakkailleen päivittäin vaihtuvia kampanjoita ja tarjouksia toukokuussa. Nyt virallisena synttäripäivänä annetaankin sitten astetta hurjempi synttäribonus.

Mikäli et ole vielä tehnyt ensimmäistä talletusta Coolbetille, niin nyt on viimeistään sen aika! Ainoastaan tänään saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 100 % bonuksen 150 € asti + riskittömän vedon 25 € asti. Tarjoukset ovat voimassa vain sellaisille pelaajille, jotka eivät ole koskaan tehneet talletusta Coolbetille.

Mainos alkaa:

Coolbet ei myöskään ole unohtanut aikaisemmin tallettaneita asiakkaitaan syntymäpäivänä! Jos olet jo tehnyt ensitalletuksesi Coolbetille, sekä olet Coolbetin sähköpostikirjeen tilaaja – on sinulle lähetetty erikoistarjous sähköpostiisi!

25€ riskitön veto taskuun!

Eikä tässä vielä kaikki!

Kaikki, jotka ovat tehneet talletuksen 1.5. klo 01:01 – 16.5. 00:59 välisenä aikana: Saavat 20 ilmaiskierrosta tänään klo 12.00 jälkeen! Ilmaiskierrokset ovat käytettävissä Joker Pro -pelissä. 

Tarjoukset eivät suinkaan lopu tähän päivään, vaan lisää synttärilahjoja on luvassa joka päivä aina toukokuun loppuun asti!

Coolbetin synttärikemuihin!