Coolbet avasi mielenkiintoisen kohteen – kuka on Suomen seuraava valtionvarainministeri?

tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

Coolbet reagoi Suomen politiikan tämän hetken isoimpaan asiaan, kun pohdinta käy kuumana siitä, kuka on seuraava valtionvarainministeri?

Keskelle kohua joutunut Katri Kulmuni ilmoitti erostaan perjantaina ja tämä tarkoittaa sitä, että yksi merkittävä titteli, valtionvarainministeri, on tällä hetkellä tyhjillään. Keskustelu käykin kuumana siitä, kenet Keskusta nostaa seuraavaksi tuohon paikalle.

Coolbet avasi kertoimet kohteeseen ja peliyhtiön kertoimenlaskijat ovat nostaneet suurimmaksi suosikiksi Mika Lintilän. Suurimmaksi haastajaksi on ennakoitu Matti Vanhasta, jonka kerroin on 2.25. Tämän jälkeen tulevat Antti Kaikkonen ja Esko Aho, joista saa kertoimeksi 5.00.

Uuden valtionvarainministerin julkistaminen saattaa tapahtua jo sunnuntain aikana, joten kysymykseen on tulossa vastaus jopa pikatahtia.

Mainos alkaa

Kuka on Suomen seuraava valtionvarainministeri?

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!