Coolbet League -vihjeet: Tällä viikolla luotetaan suosikkeihin!

Coolbet League -vihjeet: Tällä viikolla luotetaan suosikkeihin!

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi. Palkintona on kuitenkin aitoa, riihikuivaa käteistä, sekä mahdollisuus vapaavalintaiseen Valioliiga-matkaan.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Tämän viikon Coolbet League -vihje:

Tänä viikonloppuna luotetaan suurimpiin suosikkeihin, sillä lapulle laitetaan niin Manchester Unitedin, Arsenalin, Liverpoolin, Tottenhamin kuin Manchester Citynkin maaleja.

On mielenkiintoista nähdä, miten Manchester Unitedin lento jatkuu, sillä joukkue on pelannut Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa 10 ottelua, joista saldona on hurjat yhdeksän voittoa ja yksi tasapeli.

Joukkueella on tiistaina edessään todellinen koetinkivi, kun sen vieraaksi Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaan saapuu PSG. Ei ole kuitenkaan syytä olettaa, että ManU lähtisi himmailemaan lauantain ottelussa Fulhamia vastaan, joten lyödään rohkeasti lapulle vieraiden maaleja.

Valioliiga-viikonlopun ehdoton helmi pelataan sunnuntaina klo 18:00, kun Manchester City saa vastaansa Chelsean.

Tällä viikolla Coolbet Leaguen veikkausaika päättyy lauantaina 9.2. klo 14:15.

 

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut