Coolbet League -vihjeet: Liverpool ja Chelsea kohtaavat kierroksen herkkupalassa

Coolbet League -vihjeet: Liverpool ja Chelsea kohtaavat kierroksen herkkupalassa

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi. Palkintona on kuitenkin aitoa, riihikuivaa käteistä, sekä mahdollisuus vapaavalintaiseen Valioliiga-matkaan.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Tässä Coolbet League -rivimme viikonlopulle:

Viikonlopun ehdoton herkkupala on sunnuntaina pelattava Liverpool-Chelsea-ottelu, jossa panokset ovat aivan valtavat. Siinä, missä Liverpool taistelee vielä tiukasti mestaruudesta, niin Chelsea hamuaa Mestarien liigaan oikeuttaville sijoituksille.

Liverpool on timanttisen kova kotijoukkue, joten Chelsea joutuu todella vaikeaan paikkaan. Vaikka Maurizio Sarrin miehistön esitykset ovat parantuneet, niin huippuvireinen Liverpool on liian kova pala purtavaksi.

Pool tulee pitämään pintansa mestaruustaistelussa ja nappaa arvokkaan pistepotin Anfieldilta.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut