Coolbet League -vihjeet: No joko se ManU voittaisi vierasmatsin?

Coolbet League - Pallomeri.net

Coolbet League on Valioliigaan painottuva ilmainen veikkauskisa. Tänä viikonloppuna mielenkiintoa tuo se, että onko ManU:n aika voittaa jo vieraissa.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Mainos alkaa

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Yksi Valioliigan kuumimmista puheenaiheista on viime aikoina ollut se, miten karmeassa kunnossa Manchester Unitedin pelaaminen on (varsinkin) vieraskentillä. Joukkue on on pelannut voitoitta nyt 10 kilpailullista vierasottelua putkeen.

Viimeisimpänä joukkue pelasi 0-0-tasapelin Eurooppa-liigassa AZ Alkmaarin kanssa saamatta yhtään vetoa kohti maalia.

Tämän viikon Valioliiga-kierroksen päätösottelussa ManU matkaa Newcastlen vieraaksi, ja kolme pistettä pitäisi olla enemmän kuin selviö. Newcastle ei ole vielä tällä kaudella onnistunut kotikentällään voittamaan, joten olisikin kuin kruunu ManU:n vierastaaperrukselle, että se ei onnistuisi hakemaan kolmea pistettä edes tästä matsista. Haetaan lapulle siis pienimuotoista yllätystä 1-1-tasurin muodossa.

Niin, ja vastauksena vielä otsikon kysymykseen; ei se vaan taida voittaa.

Veikkausaika päättyy tällä viikolla lauantaina kello 16:45!

Alta pääset ihastelemaan tämänviikkoisen Coolbet League -rivimme kokonaisuudessaan.

coolbet league 0510