Coolbet League -vihjeet: ManU – Liverpool kierroksen ehdoton helmi!

Coolbet League - Pallomeri.net

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi. Palkintona on kuitenkin aitoa, riihikuivaa käteistä, sekä mahdollisuus vapaavalintaiseen Valioliiga-matkaan.

HUOM! Tällä viikolla veikkausaika päättyy poikkeuksellisesti jo perjantaina klo 21:30!

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Mainos alkaa

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Tämän viikon Coolbet League -vihje:

Ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu on luvassa sunnuntaina, kun Manchester United isännöi Liverpoolia. ManU hävisi viime viikolla ensimmäistä kertaa Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa, kun PSG oli parempi Mestarien liigan pudotuspeliavauksessa lukemin 2-0.

Tämä ”erhe” korjattiin kuitenkin tämän viikon maanantaina, kun manchesterilaiset kävivät hakemassa samoin 2-0-lukemin voiton Chelseasta FA Cupissa.

Nyt vastaan asettuu kuitenkin Liverpool, joka nousisi voitolla Valioliigan kärkipaikalle ohi Manchester Cityn. Nälkää vierailijoilta löytyy siis varmasti poikkeuksellisen paljon. Laitetaankin Coolbet Leaguen lapulle vierasvoitto; yksi maali ManU:lle ja puolestaan kaksi Liverpoolille.

Tällä viikolla Coolbet Leaguen veikkausaika päättyy siis jo perjantaina 22.2. klo 21:30.