Coolbet League -vihjeet: Kierroksen herkkupalana ManU-Chelsea!

Coolbet League -vihjeet: Kierroksen herkkupalana ManU-Chelsea!

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi. Palkintona on kuitenkin aitoa, riihikuivaa käteistä, sekä mahdollisuus vapaavalintaiseen Valioliiga-matkaan.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Tässä Coolbet League -rivimme viikonlopulle:

Viikonlopun odotetuin ottelu on varmastikin se kaikista viimeinen, eli sununnutai-iltana pelattava Chelsea – Manchester United.

Manchesterilaisten vire on tällä hetkellä kiltisti sanottuna umpisurkea. Joukkue hävisi sunnuntaina Evertonille täysin katastrofaalisen esityksen jälkeen 4-0 ja keskiviikkona Man City haki Manchesterin Derbyssä pisteet lukemin 2-0.

Chelsea on tällä hetkellä kiinni viimeisessä UCL-paikassa ja on kolme pistettä Unitedia edellä. Tuskinpa ottelusta mitään maalijuhlia saadaan sen tärkeyden johdosta, mutta laitetaan lapulle silti Chelsean ”selvä voitto” lukemin 0-2.

Coolbet Leaguen osallistumisaika päättyy tällä viikolla perjantaina kello 21:45. Kierroksen ensimmäinen ottelu Liverpoolin ja Huddersfieldin välillä käynnistyy klo 22:00.

Coolbet League 2604

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut